Articolul precedentPrimul volum
  Articolul următorVallási türelmetlenség és üldözés

  Selfie

  Domnul să te binecuvânteze, și să te păzească! Domnul să facă să lumineze Fața Lui peste tine, și să Se îndure de tine! Domnul să-Și înalțe Fața peste tine, și-să-ți dea pacea! (Numeri 6:24-26)

  Într-o zi, în timp ce vizita, împreună cu părinții, grandiosul stadion al echipei FC Barcelona, Vova, un băiat ucrainean de 13 ani, a observat prin fereastra restaurantului din incintă pe faimosul fotbalist Lionel Mesi. Acesta servea masa împreună cu alți colegi de echipă. Copilul a rugat pe mama lui să-i facă o fotografie în așa fel încât să-l prindă în cadru și pe Lionel. A avut însă marea surpriză că în timp ce își căuta el poziția cea mai avantajoasă, fotbalistul a înțeles despre ce e vorba și a venit lângă băiat zicând cu zâmbetul pe buze ” nu te supăra, ai vrea să facem o fotografie împreună?”

  Copilul uimit de situație, a răspuns: ”sigur dacă așa doriți dumneavoastră!” Au zâmbit amândoi iar el s-a ales cu cea mai tare poză din acea călătorie.

  Uneori noi nici nu îndrăznim să ne imaginăm în compania unor peroane importante, cu atât mai puțin în apropierea lui Dumnezeu. Considerăm că ar fi imposibil ca El să accepte o fotografie cu noi. Dar în realitate Dumnezeul nostru își dorește foarte mult să ne fie alături în orice moment, indiferent dacă trecem prin situații plăcute sau mai puțin fericite. La orice oră El s-ar ridica de la masă pentru a veni lângă noi, dacă ar vedea măcar intenția de a-L primi lângă noi în fotografia unei zile.

  Vine Sabatul. Mâine sigur Îl vei întâlni la biserică sau la căpătâiul unui bolnav ori acasă la cineva în vârstă. Dacă vrei să ai o poză specială, fă un plan și mergi acolo unde știi că merge și El.

  Lui îi place foarte mult când cineva dă semne că L-a văzut și își dorește să aibă imaginea Lui ca amintire. Privește un selfie pe care l-ai făcut recent și imaginează-ți că, în spatele tău sau chiar lângă tine este și chipul lui Dumnezeu, îți zâmbește și te ține pe după umăr prietenește. Nu-i deloc ceva științifico-fantastic. El chiar stă mereu în apropierea noastră.


  Daniel Chirileanu, Pastor – Conferința Moldova

  Selfie - Devotional explo. Domnul să te binecuvânteze, și să te păzească! Domnul să facă să lumineze Fața Lui peste tine, și să Se îndure de tine! Domnul să-Și înalțe Fața peste tine, și-să-ți dea pacea! (Numeri 6:24-26)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...