Articolul precedentSecond hand
  Articolul următorVannak-e bálványaink?

  Domnul este cu tine, viteazule! 2

  Îngerul Domnului i S-a arătat, și i-a zis: „Domnul este cu tine, viteazule!” (Judecători 6:12)

  Ce gânduri îți vin în minte când citești acest verset? Înțelegi această făgăduință ca o încurajare ce ți se adresează în mod personal? Poate chiar acum te confrunți cu o provocare sau o problemă care depășește cu mult capacitatea ta de a o rezolva. Poate este chiar o consecință a neascultării de Legea lui Dumnezeu, așa cum s-a întâmplat în cazul israeliților care ajunseseră să fie asupriți de madianiți din cauza faptului că Îl uitaseră pe Dumnezeu. Însă pasajul biblic ne aduce vești bune: cu toate acestea, Domnul nu i-a părăsit pe israeliți, deși Îl supăraseră și I-au stârnit gelozia prin idolii lor.

  Tot așa, nu te-a părăsit nici pe tine acum. Domnul în îndurarea Lui ne ajută să depășim chiar și situațiile neplăcute și încurcate în care am intrat singuri, fără să cerem sfatul Lui. El ne poate scoate din orice împrejurare, oricât de dificilă sau încurcată și fără rezolvare ar părea. De aceea nu dispera!

  Întoarce-ți privirile și toată inima spre El, Eliberatorul, Cel Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Părintele veșniciilor, Domn al păcii, Mesia cel Promis, Regele Universului, Prietenul tău. Cere-I iertare pentru greșelile din trecut și acceptă făgăduința care este încă valabilă și astăzi pentru tine.

  Fii gata să faci o reformă spirituală în viața ta, așa cum a făcut Ghedeon, consacră-te din nou și lasă rezultatele în seama Lui. Nu te teme de ce va urma, pentru că El e gata să îți ofere sfatul Său chiar acum, dacă I-l vei cere, bineînțeles. Fii tare, îmbărbătează-te, ridică-te și mergi înainte cu încredere, pentru că Domnul este cu tine viteazule!

  Olivia Stănescu, Conferința Muntenia – Master Ghid

  Caută podcastul Devoționale pentru Exploratori în aplicația ta de podcast.

  Domnul este cu tine, viteazule! 2 - Devotional explo. Îngerul Domnului i S-a arătat, și i-a zis: „Domnul este cu tine, viteazule!” (Judecători 6:12)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...