Articolul precedentDoi sau trei martori
  Articolul următorA vizsgálati ítélet

  Alege astăzi sa îl urmezi pe Isus

  Domnul cercetează toate inimile și pătrunde toate închipuirile și toate gândurile. Dacă-L vei căuta, Se va lăsa găsit de tine; dar dacă-L vei părăsi, te va lepăda și El pe vecie. (1 Cronici 28:9up)

  Ce sentimente trăiești când citești versetele de mai sus? Ți-e teamă? Te simți urmărit? Ai cumva impresia că Dumnezeu își notează toate lucrurile rele pe care le faci și, la un moment dat, nu mai vrea să aibă de-a face cu tine?

  STOP gândurilor negative! Te invit să o luăm în sens invers! Este CINEVA, care te cunoaște mai bine decât familia ta, decât prietenii tăi, chiar mai bine decât te cunoști tu! De-aceea, poate să te ajute în orice situație! Da, este Dumnezeu! Doar Dumnezeu! El ne-a creat, de-aceea, ne prețuiește. El ne-a creat și, de-aceea, este preocupat de noi! Tot ce ne îngrijorează pe noi, Îl îngrijorează și pe El! Când ne doare ceva, Îl doare și pe El!

  De multe ori greșim și îl facem pe Dumnezeu să sufere, și totuși, iubirea Lui de Tată este aceeași față de noi! El ne-a promis că dacă îl vom căuta, îl vom găsi cu siguranță. Aici este frumusețea dragostei Lui. Niciodată nu te va forța sau manipula pentru a rămâne alături de El. Spre deosebire de Satana, Dumnezeu ne dă posibilitatea de a alege să ne detașăm de El, dacă asta dorim. Nu ne va ține cu forța și nu ne va întinde niciodată capcane pentru a ajunge din nou în prezența Lui.

  Când simți că sunt greutăți, poate în familia ta sau poate la școală, aș vrea să te asigur că Domnul Iisus te așteaptă! El vrea să se întâlnească cu tine! El nu se ascunde de tine, când ai probleme. El este mai mare decât toate problemele tale și ale mele la un loc, de-aceea, fii liniștit! Ce Prieten minunat! Cel mai bun și cel mai loial! Este Domnul!

  Roberto Goicovici, Conferința Banat – Ghid Asistent

  Caută podcastul Devoționale pentru Exploratori în aplicația ta de podcast.

  Alege astăzi sa îl urmezi pe Isus - Devotional explo. Domnul cercetează toate inimile și pătrunde toate închipuirile și toate gândurile. Dacă-L vei căuta, Se va lăsa găsit de tine; dar dacă-L vei părăsi, te va lepăda și El pe vecie. (1 Cronici 28:9up)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Alege dreptatea!

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Fii folositor!

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Raspuns pentru suflet

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  De ce te implici?

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Publicate astăzi

  Parola din minimum șase caractere

  Recomandarea lui Dumnezeu este următoarea: „Intră în cămăruța ta, închide ușa după tine; să nu știe stânga ce face dreapta.” Este practic sfatul Lui pentru a depune dosarul secretelor noastre în mâna Lui, iar El promite că nu va permite niciunui hacker să aibă acces la viața noastră.

  Nu te îngrijora, Domnul face față!

  Dragă mea, ești copleșită de temeri? Te invit să nu te mai îngrijorezi; aruncă toate îngrijorările asupra lui Isus și El va avea grijă de tine. El a făcut-o pentru mine și ştiu că o va face și pentru tine.

  A da sau a nu da

  Isus ne propune să vindem totul şi să îi ajutăm pe cei în nevoie. Avem o mulţime de lucruri de care nu avem nevoie. Haideţi să risipim în acelaşi timp şi egoismul din inima noastră şi să le dăm aceste lucruri celor care au nevoie de ele!

  Noi, ei, El

  Doamne, îmi dau seama astăzi că e imposibil să cresc în izolare și că, dacă aleg să stau locului, mă lipsesc singur de binecuvântare. Fă-mă o parte a trupului Tău! PROVOCARE: Vorbește cu pastorul tău despre cum te-ai putea implica mai bine în activitățile bisericii tale!

  A nyomorúságos idő

  „Ezek után láttam négy angyalt állni a földnek négy szegletén, a föld négy szelét tartva,...