Articolul precedentA4
  Articolul următorA hatalommal kísért igehirdetés

  Lasă-te „călcat”.

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)

  Printre hainele tale, probabil că sunt unele care necesită călcare. Dacă îți calci hainele singur, știi că această treabă presupune un deranj serios: trebuie să ai grijă să nu te atingi cu fierul de călcat încins, să fii atent cu masa de călcat (nu este foarte stabilă), să nu scapi fierul din mână, să nu faci dungi greșite… Mare bătaie de cap!

  Încearcă să privești lucrurile din punctul de vedere al unei haine care este călcată, să spunem… o cămașă. Știi, nu tu ești îndreptat cu fierul încins. Nu cred că mi-ar plăcea să experimentez așa ceva. Dar, după ce tratamentul se încheie, cămașa care mai înainte era șifonată și arăta rău, arată foarte bine.

  Noi facem greșeli și pentru multe din ele suferim câte o pedeapsă sau consecință. Dumnezeu poate să folosească suferința ca să ne transforme. Este greu de văzut sau de înțeles în timp ce suferi, dar după ce suferința a trecut, poți să vezi că El a „îndreptat” viața ta și te-a făcut ca nou.

  Când vin vremuri grele, primul reflex este să ne rugăm să treacă durerea. Va trece! Dar mai înainte, prin Harul Lui, ea își va face lucrarea: sunt lucruri în viața noastră care nu pot fi reparate decât cu puțină „călcare”. Lasă-L pe Domnul să-și facă lucrarea așa cum știe El, și viața ta va fi minunată!

  Țucmeanu Viorel Adrian, Master Ghid – Conferința Oltenia

  Lasă-te "călcat". - Devotional explo. Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Fii folositor!

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Raspuns pentru suflet

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  De ce te implici?

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Credința instrument al cunoașterii

  Cine este înțelept, să ia seama la aceste lucruri! Cine este priceput, să le înțeleagă!...

  Publicate astăzi

  Șase zile, tot lucrul tău

  Cel care începe ziua cu Dumnezeu în gândurile lui, cu rugăciunea lui personală și cu dorința de a fi asistat pe drumul dintre dimineață și seară va găsi și împlinire în planurile lui, dar va găsi și odihnă, acea odihnă care îi permite să se simtă fericit.

  Recunoștință

  După ce m-am adunat puțin, am înălțat rugăciuni umile, dându-I slavă Domnului cu lacrimi de mulțumire și de reconsacrare ca niciodată înainte. Încrederea mea în Isus a crescut foarte mult de la acel eveniment.

  Slujirea lui Dumnezeu (II)

  Gândeşte-te la felul tău de slujire. Le impui altora idei şi comportamente, făcând uz de putere? Le restrângi libertatea de conştiinţă semenilor tăi prin pedeapsă? Adu-ţi aminte că asemenea metode nu au caracterizat niciodată slujirea lui Dumnezeu.

  Copiii și tinerii bisericii – comoara noastră prețioasă

  Doamne, ajută-mă să nu iubesc cu vorba, ci cu fapta și cu adevărul! PROVOCARE: Găsește o modalitate prin care să încurajezi un copil sau un tânăr din biserica ta chiar astăzi!

  Háborúk az utolsó napokban

  „Így szól a Seregek Ura: Ímé, veszedelem indul egyik nemzettől a másik nemzetre, és nagy...