Articolul precedentTrifoi cu patru foi
  Articolul următor„Íme az Isten Báránya”

  zidește drept

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace face El nu mai este nimic de adăugat și nimic de scăzut, și că Dumnezeu face așa pentru ca lumea să se teamă de El. (Eclesiastul 3:14)

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceea ce face El nu mai este nimic de adăugat și nimic de scăzut, și că Dumnezeu face așa pentru ca lumea să se teamă de El. (Eclesiastul 3:14)

  Există peste tot în lume clădiri foarte vechi și foarte frumoase. Dar există și clădiri la care îți este rușine să privești, atât de urâte sunt. Ca să clădești o clădire frumoasă, îți trebuie ceva mai mult decât materiale de construcție: îți trebuie unelte. Una dintre cele mai importante unelte este cumpăna. Meșterii o folosesc pentru a se asigura că zidurile construite sunt drepte și bine aliniate vertical. Fără cumpănă, zidurile clădirilor nu ar fi atât de drepte și frumoase.

  Cumpăna se folosește de o lege pe care Dumnezeu a stabilit-o și care nu se schimbă: Legea Gravitației! Cumpăna nu face altceva decât să arate varianta corectă, care este cea stabilită de Domnul.

  Dacă vrei să faci lucruri frumoase și durabile în viața ta, ai nevoie să fii ca o cumpănă: să te orientezi după singura Lege care nu se schimbă: Legea lui Dumnezeu!

  Astfel, dacă te ghidezi după Legea Lui, vei avea parte de împliniri frumoase în viața ta căci vei lucra alături de El. Și atunci când Domnul lucrează, „la ceea ce face El nu mai este nimic de adăugat și nimic de scăzut”. Nu-ți va fi niciodată rușine de ceea ce ai lucrat alături de Domnul!
Amin!

  Țucmeanu Viorel Adrian, Master Ghid – Conferința Oltenia

  zidește drept - Devotional explo. Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace face El nu mai este nimic de adăugat și nimic de scăzut, și că Dumnezeu face așa pentru ca lumea să se teamă de El. (Eclesiastul 3:14)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ce faci cu timpul tău?

  ,,Eu, Domnul, cercetez inima, și cerc rărunchii, ca să răsplătesc fiecăruia după purtare lui, după...

  Răsplata, la urmă

  ,,Eu, Domnul, cercetez inima, și cerc rărunchii, ca să răsplătesc fiecăruia după purtare lui, după...

  De ce îți este frică?

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Nu te teme

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Publicate astăzi

  Ceaiul de la ora cinci

  Tu ai un cerc de câțiva apropiați cu care te poți întâlni din când în când pentru o conversație și o prăjitură sau o salată de fructe? Consideri cumva că o astfel de prietenie ar fi necreștinească sau inutilă? Să știi că nu doar prieteniile virtuale pot aduce satisfacții; cele de-adevăratelea, la o ceașcă de ceai și un fursec, sunt cu mult mai prețioase și mai satisfăcătoare.

  Energie pierdută

  La ce folosește o aparență măreață care, în final, este respinsă de Dumnezeu? Deci, în timp ce vă îmbrăcați în vederea obținerii succesului, amintiți-vă că persoana cea mai impresionantă este cea care asortează frumusețea exterioară cu cea interioară.

  În detenţie

  Comportamentul lui Iosif ne învață lecții exemplare: loialitate față de Dumnezeu, loialitate față de stăpân, autocontrol, integritate, amabilitate, credință, înțelepciune, curaj. Fie ca acestea să constituie mobilul rugăciunilor noastre ca Dumnezeu să ne dea trăsăturile de caracter necesare înfruntării provocărilor actuale!

  Agenți ai iertării

  Doamne, ajută-ne să îi iertăm cu adevărat pe cei care ne cauzează unele neajunsuri la biserică și nu numai! PROVOCARE: Cu prima ocazie când un copil sau tânăr va greși la biserică, raportează-te la el în spiritul iubirii iertătoare manifestate de Dumnezeu!

  Spiritizmus és forradalom

  „Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, minden erődből és teljes elmédből;...