Articolul precedentPatru cadrane SWOT
  Articolul următorIsten reformra szólít fel

  Fără retușuri

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace face El nu mai este nimic de adăugat și nimic de scăzut, și că Dumnezeu face așa pentru ca lumea să se teamă de El. (Eclesiastul 3:14)

  – Cindy, enumeră câteva dintre operațiile estetice majore pe care le-ai făcut.

  – Am fost operată de două ori la nas, ochii mi-au fost modelați de două ori, am făcut 5 liftinguri faciale, mărire de sâni, liposucție în talie și la genunchi, mi-am mărit buzele, am avut implant în obraji, bărbia și osul maxilarului mi-au fost micșorate. 

  – Ce te-a determinat să faci operațiile? Nu erai mulțumită de felul în care arătai?

  – Am studiat Arte. Am învățat despre proporțiile corpului și despre ceea ce este estetic în înfățișarea omului. Am realizat că nu am niciunul dintre atributele a ceea ce înseamnă atracție. Așa că, în momentul în care am primit o moștenire, am început să lucrez la ceea ce nu-mi plăcea la mine. Nu eram pricepută la desen, la pictură, la sculptat, însă am realizat că misiunea mea era să iau parte la recrearea feței și a trupului meu și să îi ajut pe ceilalți în încercarea de a fi mai atrăgatori.

  – Dar când în care ai început procedurile te-ai gândit să îți faci una, două și apoi să te oprești?

  – Am vrut o schimbare totală. Pentru că nimic arăta cum trebuie la mine. Ochii îmi erau cu cearcăne, obosiți, aveam un nas mare, o bărbie mare, coapse mari, nu aveam sâni, nu aveam talie, genunchii îmi erau cu grăsime. Am avut atâtea locuri în care puteam interveni.

  Așa sună un interviu cu Cindy Jackson, 64 ani, deținătoarea recordului mondial la operații estetice: 55 la număr și peste 100,000$ investiți în 25 de ani. Inițial, semăna cu tatăl ei, însă glumele și bătaia de joc ale celor din jur au făcut-o să creadă că e urâtă. Nu a vrut să mai poarte chipul tatălui ei. Cu toate aceste îmbunătățiri, nu are familie și este singură.

  Dumnezeu te-a creat unic și în chip minunat. Nu încerca să aduci artificialul în înfățișarea și purtarea ta, ca să acoperi frumusețea naturală pe care ai primit-o de la Cel mai frumos Om! Bucură-te de ce vezi în oglindă! Ceea ce a pus El în tine este suficient pentru a arăta cine ești: un copil frumos de Împărat!

  Andra Dârdală, Ghid Asistent – Conferința Muntenia

  Fără retușuri - Devotional explo. Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace face El nu mai este nimic de adăugat și nimic de scăzut, și că Dumnezeu face așa pentru ca lumea să se teamă de El. (Eclesiastul 3:14)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ce faci cu timpul tău?

  ,,Eu, Domnul, cercetez inima, și cerc rărunchii, ca să răsplătesc fiecăruia după purtare lui, după...

  Răsplata, la urmă

  ,,Eu, Domnul, cercetez inima, și cerc rărunchii, ca să răsplătesc fiecăruia după purtare lui, după...

  De ce îți este frică?

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Nu te teme

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Publicate astăzi

  Ceaiul de la ora cinci

  Tu ai un cerc de câțiva apropiați cu care te poți întâlni din când în când pentru o conversație și o prăjitură sau o salată de fructe? Consideri cumva că o astfel de prietenie ar fi necreștinească sau inutilă? Să știi că nu doar prieteniile virtuale pot aduce satisfacții; cele de-adevăratelea, la o ceașcă de ceai și un fursec, sunt cu mult mai prețioase și mai satisfăcătoare.

  Energie pierdută

  La ce folosește o aparență măreață care, în final, este respinsă de Dumnezeu? Deci, în timp ce vă îmbrăcați în vederea obținerii succesului, amintiți-vă că persoana cea mai impresionantă este cea care asortează frumusețea exterioară cu cea interioară.

  În detenţie

  Comportamentul lui Iosif ne învață lecții exemplare: loialitate față de Dumnezeu, loialitate față de stăpân, autocontrol, integritate, amabilitate, credință, înțelepciune, curaj. Fie ca acestea să constituie mobilul rugăciunilor noastre ca Dumnezeu să ne dea trăsăturile de caracter necesare înfruntării provocărilor actuale!

  Agenți ai iertării

  Doamne, ajută-ne să îi iertăm cu adevărat pe cei care ne cauzează unele neajunsuri la biserică și nu numai! PROVOCARE: Cu prima ocazie când un copil sau tânăr va greși la biserică, raportează-te la el în spiritul iubirii iertătoare manifestate de Dumnezeu!

  Spiritizmus és forradalom

  „Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, minden erődből és teljes elmédből;...