Dăinuie veșnic

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace face El nu mai este nimic de adăugat și nimic de scăzut, și că Dumnezeu face așa pentru ca lumea să se teamă de El. (Eclesiastul 3:14)

  Ai făcut vreodată un castel sau un pod din nisip așa cum fac cei mici în joaca lor? Îți amintești cât timp au rezistat construcțiile tale? Sau poate ți-ai construit o căsuță din lucruri găsite prin casă sau prin curte. Așa-i că tot ce ai construit s-a dărâmat în scurt timp? 

  Nu te necăji! Chiar și construcțiile făcute de cei mari sunt destul de trecătoare, ca de exemplu construcțiile făcute din beton trebuiesc demolate după 80 ani, pentru că nu mai prezintă siguranță. Cea mai mare construcție din piatră făcută de om este Marele Zid Chinezesc, dar și el este astăzi o ruină. Trebuie să recunoaștem că tot ceea ce face omul pe fața pământului, într-un timp relativ scurt își pierde rezistența și valoarea. Nu tot așa stau lucrurile cu ceea ce a făcut Dumnezeu. Privește la iarbă! Dumnezeu a zis: “Să dea pământul verdeață!” și de atunci s-au abătut asupra ierbii o mulțime de nenorociri: potopul, arșița, deșertificarea, focul, erbicidele, încălzirea globală, poluarea și acțiunile negândite ale omului. Și totuși, după căderea ploii, iarba se reface singură pentru că este creată de Dumnezeu. Asemenea ierbii, toate celelalte minunății ale creației merg înainte fără oprire pentru că puterea Domnului care este veșnic le susține. 

  În această zi ai ocazia să-I mulțumești pentru că El te-a creat și să îți exprimi dorința de a dăinui și tu veșnic împreună cu El în împărăția Sa.

  Ionel Indricău, Director Asociat Conferinta – Conferința Banat

  Dăinuie veșnic - Devotional explo. Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace face El nu mai este nimic de adăugat și nimic de scăzut, și că Dumnezeu face așa pentru ca lumea să se teamă de El. (Eclesiastul 3:14)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ce faci cu timpul tău?

  ,,Eu, Domnul, cercetez inima, și cerc rărunchii, ca să răsplătesc fiecăruia după purtare lui, după...

  Răsplata, la urmă

  ,,Eu, Domnul, cercetez inima, și cerc rărunchii, ca să răsplătesc fiecăruia după purtare lui, după...

  De ce îți este frică?

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Nu te teme

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Publicate astăzi

  Ceaiul de la ora cinci

  Tu ai un cerc de câțiva apropiați cu care te poți întâlni din când în când pentru o conversație și o prăjitură sau o salată de fructe? Consideri cumva că o astfel de prietenie ar fi necreștinească sau inutilă? Să știi că nu doar prieteniile virtuale pot aduce satisfacții; cele de-adevăratelea, la o ceașcă de ceai și un fursec, sunt cu mult mai prețioase și mai satisfăcătoare.

  Energie pierdută

  La ce folosește o aparență măreață care, în final, este respinsă de Dumnezeu? Deci, în timp ce vă îmbrăcați în vederea obținerii succesului, amintiți-vă că persoana cea mai impresionantă este cea care asortează frumusețea exterioară cu cea interioară.

  În detenţie

  Comportamentul lui Iosif ne învață lecții exemplare: loialitate față de Dumnezeu, loialitate față de stăpân, autocontrol, integritate, amabilitate, credință, înțelepciune, curaj. Fie ca acestea să constituie mobilul rugăciunilor noastre ca Dumnezeu să ne dea trăsăturile de caracter necesare înfruntării provocărilor actuale!

  Agenți ai iertării

  Doamne, ajută-ne să îi iertăm cu adevărat pe cei care ne cauzează unele neajunsuri la biserică și nu numai! PROVOCARE: Cu prima ocazie când un copil sau tânăr va greși la biserică, raportează-te la el în spiritul iubirii iertătoare manifestate de Dumnezeu!

  Spiritizmus és forradalom

  „Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, minden erődből és teljes elmédből;...