Neîncetat

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac. (Psalmi 121:8)

  Psalmul 121 este o frumoasă cântare de încredere în Dumnezeu. El este unul dintre poemele biblice cele mai îndrăgite.

  David a compus psalmul în pustia Param, imediat după ce a aflat vestea morții lui Samuel. Când David și-a dat seama că ultimul său prieten pământesc pierise, s-a îndreptat spre Domnul ca fiind unicul ajutor ce îi rămăsese.

  Psalmul a fost de-a lungul anilor un mare ajutor pentru mulți oameni ce s-au aflat în împrejurări asemănătoare. Dar așa cum știm, promisiunile lui Dumnezeu sunt ca stelele: cu cât noaptea este mai deasă, cu atât stelele strălucesc mai mult și mai frumos.

  Asemenea lui David, mulți dintre noi am trecut sau trecem prin situații dificile, când avem nevoie de făgăduința minunată a lui Dumnezeu că, indiferent ce încercări apar în viața noastră, El este acolo, El ne va păzi la plecare și la venire, de acum și până în veac.

  Fiecare făgăduință vorbește despre măreția și frumusetea unui Dumnezeu și Mântuitor pe care noi Îl slujim.

  Elena Ciutan, Ghid – Conferința Transilvania de Sud

  Neîncetat - Devotional explo. Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac. (Psalmi 121:8)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ce faci cu timpul tău?

  ,,Eu, Domnul, cercetez inima, și cerc rărunchii, ca să răsplătesc fiecăruia după purtare lui, după...

  Răsplata, la urmă

  ,,Eu, Domnul, cercetez inima, și cerc rărunchii, ca să răsplătesc fiecăruia după purtare lui, după...

  De ce îți este frică?

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Nu te teme

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Publicate astăzi

  Ceaiul de la ora cinci

  Tu ai un cerc de câțiva apropiați cu care te poți întâlni din când în când pentru o conversație și o prăjitură sau o salată de fructe? Consideri cumva că o astfel de prietenie ar fi necreștinească sau inutilă? Să știi că nu doar prieteniile virtuale pot aduce satisfacții; cele de-adevăratelea, la o ceașcă de ceai și un fursec, sunt cu mult mai prețioase și mai satisfăcătoare.

  Energie pierdută

  La ce folosește o aparență măreață care, în final, este respinsă de Dumnezeu? Deci, în timp ce vă îmbrăcați în vederea obținerii succesului, amintiți-vă că persoana cea mai impresionantă este cea care asortează frumusețea exterioară cu cea interioară.

  În detenţie

  Comportamentul lui Iosif ne învață lecții exemplare: loialitate față de Dumnezeu, loialitate față de stăpân, autocontrol, integritate, amabilitate, credință, înțelepciune, curaj. Fie ca acestea să constituie mobilul rugăciunilor noastre ca Dumnezeu să ne dea trăsăturile de caracter necesare înfruntării provocărilor actuale!

  Agenți ai iertării

  Doamne, ajută-ne să îi iertăm cu adevărat pe cei care ne cauzează unele neajunsuri la biserică și nu numai! PROVOCARE: Cu prima ocazie când un copil sau tânăr va greși la biserică, raportează-te la el în spiritul iubirii iertătoare manifestate de Dumnezeu!

  Spiritizmus és forradalom

  „Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, minden erődből és teljes elmédből;...