Articolul precedentCinci cercuri olimpice
  Articolul următorKövessük Krisztust!

  Mai încearcă odată!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sînt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îți vin în ajutor. Eu te sprijinesc cu dreapta Mea biruitoare. (Isaia 41:10)

  Pe Aaron Spielberg, Universitatea din Carolina nu l-a acceptat ca să studieze programe de televiziune și cinematografie. În al doilea an de liceu, Michael Jordan nu a fost primit în echipa de baschet a liceului, Walt Disney a fost dat afară de la o editură de ziar, pentru că directorul a considerat că nu are talent la desen.

  Întrebarea este: – Ce a făcut ca cei trei să ajungă să își îndeplinească ?

  Chiar dacă drumul nu a fost ușor și au avut parte de multe refuzuri, ei au continuat să lupte pentru ceea ce își doreau să facă, au perseverat și au încercat să meargă mai departe, indiferent de cate ori au fost respinși, au continuat să încerce, o dată, de două ori, de trei ori, până când au reușit pentru că și-au dorit cu adevărat acest lucru.

  Dacă ești un tânăr și planurile pe care ți le-ai făcut nu au ieșit așa cum ți-ai dorit, dacă cel rău ți-a luat capacitatea de a mai visa și ai ajuns la capătul puterilor, nu renunța niciodată la visele tale și la țintele pe care ți le-ai propus. Mai încearcă o dată, de două ori, de atâtea ori cât este nevoie, pentru că Dumnezeu e gata să îți sară în ajutor. Dacă Îi ceri acest lucru, Dumnezeu e gata să îți îndeplinească visul, de aceea nu renunța de la primul eșec. Încearcă să te ridici după fiecare cădere, Dumnezeu ți-a făgăduit că îți va fi alături și te va ajuta!

  Țenu Marian Georgel, Explorator – Conferința Oltenia

  Mai încearcă odată! - Devotional explo. nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sînt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îți vin în ajutor. Eu te sprijinesc cu dreapta Mea biruitoare. (Isaia 41:10)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Alege dreptatea!

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Fii folositor!

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Raspuns pentru suflet

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  De ce te implici?

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Publicate astăzi

  Parola din minimum șase caractere

  Recomandarea lui Dumnezeu este următoarea: „Intră în cămăruța ta, închide ușa după tine; să nu știe stânga ce face dreapta.” Este practic sfatul Lui pentru a depune dosarul secretelor noastre în mâna Lui, iar El promite că nu va permite niciunui hacker să aibă acces la viața noastră.

  Nu te îngrijora, Domnul face față!

  Dragă mea, ești copleșită de temeri? Te invit să nu te mai îngrijorezi; aruncă toate îngrijorările asupra lui Isus și El va avea grijă de tine. El a făcut-o pentru mine și ştiu că o va face și pentru tine.

  A da sau a nu da

  Isus ne propune să vindem totul şi să îi ajutăm pe cei în nevoie. Avem o mulţime de lucruri de care nu avem nevoie. Haideţi să risipim în acelaşi timp şi egoismul din inima noastră şi să le dăm aceste lucruri celor care au nevoie de ele!

  Noi, ei, El

  Doamne, îmi dau seama astăzi că e imposibil să cresc în izolare și că, dacă aleg să stau locului, mă lipsesc singur de binecuvântare. Fă-mă o parte a trupului Tău! PROVOCARE: Vorbește cu pastorul tău despre cum te-ai putea implica mai bine în activitățile bisericii tale!

  A nyomorúságos idő

  „Ezek után láttam négy angyalt állni a földnek négy szegletén, a föld négy szelét tartva,...