Mai încearcă odată!

nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sînt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îți vin în ajutor. Eu te sprijinesc cu dreapta Mea biruitoare. (Isaia 41:10)

Pe Aaron Spielberg, Universitatea din Carolina nu l-a acceptat ca să studieze programe de televiziune și cinematografie. În al doilea an de liceu, Michael Jordan nu a fost primit în echipa de baschet a liceului, Walt Disney a fost dat afară de la o editură de ziar, pentru că directorul a considerat că nu are talent la desen.

Întrebarea este: – Ce a făcut ca cei trei să ajungă să își îndeplinească ?

Chiar dacă drumul nu a fost ușor și au avut parte de multe refuzuri, ei au continuat să lupte pentru ceea ce își doreau să facă, au perseverat și au încercat să meargă mai departe, indiferent de cate ori au fost respinși, au continuat să încerce, o dată, de două ori, de trei ori, până când au reușit pentru că și-au dorit cu adevărat acest lucru.

Dacă ești un tânăr și planurile pe care ți le-ai făcut nu au ieșit așa cum ți-ai dorit, dacă cel rău ți-a luat capacitatea de a mai visa și ai ajuns la capătul puterilor, nu renunța niciodată la visele tale și la țintele pe care ți le-ai propus. Mai încearcă o dată, de două ori, de atâtea ori cât este nevoie, pentru că Dumnezeu e gata să îți sară în ajutor. Dacă Îi ceri acest lucru, Dumnezeu e gata să îți îndeplinească visul, de aceea nu renunța de la primul eșec. Încearcă să te ridici după fiecare cădere, Dumnezeu ți-a făgăduit că îți va fi alături și te va ajuta!

Țenu Marian Georgel, Explorator – Conferința Oltenia

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor