Articolul precedentCinci degete
  Articolul următorAz előítélet növekedése

  Emanuel: Dumnezeu cu noi!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sînt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îți vin în ajutor. Eu te sprijinesc cu dreapta Mea biruitoare. (Isaia 41:10)

  În ziua botezului meu, 6 iunie, pastorul mi-a citit acest verset! De-atunci, mi-a intrat la inimă! O minunată făgăduință! Dintr-un anumit punct de vedere, aveam motive de teamă: plecasem de-acasă împotriva voinței tatălui meu, fără a putea să îmi iau hainele de botez, pregătite cu mare grijă…sau vreun alt lucru personal! Nu știam dacă voi putea să mă întorc acasă! Amenințările tatălui nu lăsau opțiunea întoarcerii acasă…doar dacă nu făceam botezul! Așa că, într-o fustă – mai mult pentru toamnă și o cămașă cu două numere mai mari, ambele împrumutate de la surorile din biserică, mă aflam în apa botezului! Nu-mi puteam opri lacrimile- gândind la tulburarea creată în familia mea- și bucuria- în sfârșit, eram liberă să Îl aleg pe Dumnezeu! Aveam 10 ani când am început să-L caut și acum, la 18 ani, mi se împlinea cea mai arzătoare dorință! Din acest punct de vedere, nu aveam nicio teamă: un tânăr cu Dumnezeu alături, formează majoritatea!

  Domnul Iisus vine întotdeauna până acolo unde ne aflăm! El ne cuprinde în brațele Sale și ne vindecă orice rană! El se îngrijește de nevoile noastre! El ne alină durerile! El ne oferă tot ce este necesar ca să ne continuăm drumul. Poate că oamenii ne trec cu vederea, dar El nu va face acest lucru! El aude strigătele noastre de ajutor! El observă suferința noastră! Și, ce este mai important, El nu ne abandonează! El este lângă noi atunci când avem cea mai mare nevoie de El! El, Dumnezeul tău și al meu!

  Mihaela Zaha, Conducator de Zona – Conferința Banat

  Emanuel: Dumnezeu cu noi! - Devotional explo. nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sînt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îți vin în ajutor. Eu te sprijinesc cu dreapta Mea biruitoare. (Isaia 41:10)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Fii folositor!

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Raspuns pentru suflet

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  De ce te implici?

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Credința instrument al cunoașterii

  Cine este înțelept, să ia seama la aceste lucruri! Cine este priceput, să le înțeleagă!...

  Publicate astăzi

  Șase zile, tot lucrul tău

  Cel care începe ziua cu Dumnezeu în gândurile lui, cu rugăciunea lui personală și cu dorința de a fi asistat pe drumul dintre dimineață și seară va găsi și împlinire în planurile lui, dar va găsi și odihnă, acea odihnă care îi permite să se simtă fericit.

  Recunoștință

  După ce m-am adunat puțin, am înălțat rugăciuni umile, dându-I slavă Domnului cu lacrimi de mulțumire și de reconsacrare ca niciodată înainte. Încrederea mea în Isus a crescut foarte mult de la acel eveniment.

  Slujirea lui Dumnezeu (II)

  Gândeşte-te la felul tău de slujire. Le impui altora idei şi comportamente, făcând uz de putere? Le restrângi libertatea de conştiinţă semenilor tăi prin pedeapsă? Adu-ţi aminte că asemenea metode nu au caracterizat niciodată slujirea lui Dumnezeu.

  Copiii și tinerii bisericii – comoara noastră prețioasă

  Doamne, ajută-mă să nu iubesc cu vorba, ci cu fapta și cu adevărul! PROVOCARE: Găsește o modalitate prin care să încurajezi un copil sau un tânăr din biserica ta chiar astăzi!

  Háborúk az utolsó napokban

  „Így szól a Seregek Ura: Ímé, veszedelem indul egyik nemzettől a másik nemzetre, és nagy...