Articolul precedentPentagonul (USA)
  Articolul următorTegyünk olajat a lámpásainkba!

  Rugăciunea luminează mintea

  El m-a învățat, a stat de vorbă cu mine, și mi-a zis: ,,Daniele, am venit acum să-ți luminez mintea.” (Daniel 9:22)

  Nu aș fi crezut niciodată că îngerii chiar vin și vorbesc cu oamenii, mamă! spunea Maria, o fetiță de vreo 12 ani. Îți amintești de doamna Ioana care stă la câteva case depărtare de noi? Este colportoare! A venit și pe la noi odată cu cărți. Să vezi ce mi-a povestit!

  Ieri seară, îmi spunea ea, că a ajuns mai târziu acasă. Era deja întuneric. Și când mergea, chiar pe strada pe care am venit noi, din întuneric, cineva o apucă de umeri, o îmbrâncește și încearcă să-i smulgă geanta cu cărți și cu bani.

  A apucat doar să se roage lui Dumnezeu, și chiar în clipa următoare hoțul i-a dat drumul și a încercat să fugă, dar a ajuns chiar în brațele unui polițist.

  Polițistul l-a imobilizat imediat și a întrebat-o pe doamna Ioana dacă vrea să depună plângere împotriva lui. Dar ea, spre surprinderea mea, a spus că nu. Atunci polițistul, după ce l-a scuturat un pic pe hoț și l-a pus să promită că nu va mai face, le-a propus să se roage pentru ei. A spus: „Tată ceresc, te rog din suflet să-l ajuți pe Marius (hoțul) să muncească cinstit și să nu mai fure. Te rog să o ajuți și pe doamna Ioana să-ți fie mereu credincioasă și să te iubească cu toată inima!” După ce au deschis ochii, Marius, hoțul, fugise ca din pușcă. Polițistul s-a oferit să o conducă până acasă pe doamna Ioana.Înainte să ajungă la locuința ei, el a sfătuit-o să-l ducă pe băiețelul ei la doctor, că Dumnezeu va avea grijă să-și recapete vederea. Apoi a plecat și s-a făcut nevăzut în întunericul nopții.

  Cum de le-a știut polițistul numele fără să-i întrebe? Doamna Ioana mi-a spus că e convinsă că un înger a ajutat-o.

  Biblia spune în Daniel 9,22 :

  ,,El m-a învăţat, a stat de vorbă cu mine, şi mi-a zis: „Daniele, am venit acum să-ţi luminez mintea.”

  Dimoiu Laurenţiu, Ghid – Conferința Oltenia

  Rugăciunea luminează mintea - Devotional explo. El m-a învățat, a stat de vorbă cu mine, și mi-a zis: ,,Daniele, am venit acum să-ți luminez mintea.” (Daniel 9:22)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Fii folositor!

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Raspuns pentru suflet

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  De ce te implici?

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Credința instrument al cunoașterii

  Cine este înțelept, să ia seama la aceste lucruri! Cine este priceput, să le înțeleagă!...

  Publicate astăzi

  Noi, ei, El

  Doamne, îmi dau seama astăzi că e imposibil să cresc în izolare și că, dacă aleg să stau locului, mă lipsesc singur de binecuvântare. Fă-mă o parte a trupului Tău! PROVOCARE: Vorbește cu pastorul tău despre cum te-ai putea implica mai bine în activitățile bisericii tale!

  A nyomorúságos idő

  „Ezek után láttam négy angyalt állni a földnek négy szegletén, a föld négy szelét tartva,...

  Fii folositor!

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Șase zile, tot lucrul tău

  Cel care începe ziua cu Dumnezeu în gândurile lui, cu rugăciunea lui personală și cu dorința de a fi asistat pe drumul dintre dimineață și seară va găsi și împlinire în planurile lui, dar va găsi și odihnă, acea odihnă care îi permite să se simtă fericit.

  Recunoștință

  După ce m-am adunat puțin, am înălțat rugăciuni umile, dându-I slavă Domnului cu lacrimi de mulțumire și de reconsacrare ca niciodată înainte. Încrederea mea în Isus a crescut foarte mult de la acel eveniment.