Prietenul tău cel mai bun

  El m-a învățat, a stat de vorbă cu mine, și mi-a zis: „Daniele, am venit acum să-ți luminez mintea. (Daniel 9:22)

  Ca adolescenți și tineri, suntem într-un moment critic în viața noastră, moment în care trebuie să alegem definitiv și sigur ce vrem să facem cu viața noastră. Avem multe întrebări și nedumeriri cu privire la unele aspecte importante, cum ar fi: relația cu Isus sau alegerea anturajului din care să faci parte. Poate că ai nevoie de ajutor și nu știi cu cine ai putea vorbi, poate nu ai curajul să vorbești cu cineva despre viața ta personală sau poate răspunsurile primite nu te satisfac.

  Vreau să îți reamintesc astăzi că tu ai un Dumnezeu care vrea să aibă o relație personală cu tine, să te ajute în problemele cu care te confrunți acum. El vrea să te învețe, să stea de vorbă cu tine și să îți spună „am venit să-ți luminez mintea”. Dă-I ocazia să devină o parte din viața ta și nu vei regreta!

  Indricău Becky, Ghid Asistent – Conferința Banat

  Prietenul tău cel mai bun - Devotional explo. El m-a învățat, a stat de vorbă cu mine, și mi-a zis: „Daniele, am venit acum să-ți luminez mintea. (Daniel 9:22)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Fii folositor!

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Raspuns pentru suflet

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  De ce te implici?

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Credința instrument al cunoașterii

  Cine este înțelept, să ia seama la aceste lucruri! Cine este priceput, să le înțeleagă!...

  Publicate astăzi

  Noi, ei, El

  Doamne, îmi dau seama astăzi că e imposibil să cresc în izolare și că, dacă aleg să stau locului, mă lipsesc singur de binecuvântare. Fă-mă o parte a trupului Tău! PROVOCARE: Vorbește cu pastorul tău despre cum te-ai putea implica mai bine în activitățile bisericii tale!

  A nyomorúságos idő

  „Ezek után láttam négy angyalt állni a földnek négy szegletén, a föld négy szelét tartva,...

  Fii folositor!

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Șase zile, tot lucrul tău

  Cel care începe ziua cu Dumnezeu în gândurile lui, cu rugăciunea lui personală și cu dorința de a fi asistat pe drumul dintre dimineață și seară va găsi și împlinire în planurile lui, dar va găsi și odihnă, acea odihnă care îi permite să se simtă fericit.

  Recunoștință

  După ce m-am adunat puțin, am înălțat rugăciuni umile, dându-I slavă Domnului cu lacrimi de mulțumire și de reconsacrare ca niciodată înainte. Încrederea mea în Isus a crescut foarte mult de la acel eveniment.