Prietenul tău cel mai bun

El m-a învățat, a stat de vorbă cu mine, și mi-a zis: „Daniele, am venit acum să-ți luminez mintea. (Daniel 9:22)

Ca adolescenți și tineri, suntem într-un moment critic în viața noastră, moment în care trebuie să alegem definitiv și sigur ce vrem să facem cu viața noastră. Avem multe întrebări și nedumeriri cu privire la unele aspecte importante, cum ar fi: relația cu Isus sau alegerea anturajului din care să faci parte. Poate că ai nevoie de ajutor și nu știi cu cine ai putea vorbi, poate nu ai curajul să vorbești cu cineva despre viața ta personală sau poate răspunsurile primite nu te satisfac.

Vreau să îți reamintesc astăzi că tu ai un Dumnezeu care vrea să aibă o relație personală cu tine, să te ajute în problemele cu care te confrunți acum. El vrea să te învețe, să stea de vorbă cu tine și să îți spună „am venit să-ți luminez mintea”. Dă-I ocazia să devină o parte din viața ta și nu vei regreta!

Indricău Becky, Ghid Asistent – Conferința Banat

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video