Articolul precedent6! 6! Vine Poliția!
  Articolul următorA szombat teljesebb hirdetése

  Fii înțelept!

  Cine este înțelept, să ia seama la aceste lucruri! Cine este priceput, să le înțeleagă! Căci căile Domnului sînt drepte; și cei drepți umblă pe ele, dar cei răzvrătiți cad pe ele. (Osea 14:9)

  Apar în viața noastră, indiferent de vârstă, momente în care avem nelămuriri, chiar și neînțelegeri, sau nu știm cum să rezolvăm anumite probleme etc. Acestea toate ne tulbură, ne împovărează și ne întristează.

  În DEX, înțelepciunea este definită ca fiind capacitatea superioară de înțelegere și de judecare a lucrurilor. Mă întreb: cum arată oamenii înțelepți și pricepuți?!

  Cei drepți merg pe căile Domnului. Să merg la El? Hm… oare a mai mers cineva la El? A găsit alinare, ajutor și soluții la probleme? Biblia prezintă cum Avraam, tulburat pentru familia lui, se târguiește cu Dumnezeu pentru salvarea ei, și Dumnezeu nu este indiferent. Tot în Carte găsim și cum Iov, greu încercat, de la cel mai bogat, ajuns fără nimic, vine tot la El. În El găsim odihnă, alinare și rezolvare. Chiar și David, în păstorirea oilor, când se întâlnea adesea cu animale sălbatice, găsea rezolvarea tot la Dumnezeu. Sau în bătălia cu filistenii, încrederea lui în Dumnezeu l-a ajutat să-l învingă pe Goliat, și acestea sunt doar câteva exemple. Oameni înțelepți și pricepuți!

  Adu îngrijorările și temerile tale la Acela care te cunoaște cel mai bine! Spune-i cum te simți. El poate să le ducă pe toate! Căile Lui sunt deja pregătite pentru tine și pentru mine! Domnul Iisus ne poate ajuta să rămânem puternici până la sfârșit, înțelepți și pricepuți la fiecare pas! O zi binecuvântată îți doresc!

  Ingrid Dudaș, Ghid Asistent – Conferința Banat

  Fii înțelept! - Devotional explo. Cine este înțelept, să ia seama la aceste lucruri! Cine este priceput, să le înțeleagă! Căci căile Domnului sînt drepte; și cei drepți umblă pe ele, dar cei răzvrătiți cad pe ele. (Osea 14:9)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Alege dreptatea!

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Fii folositor!

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Raspuns pentru suflet

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  De ce te implici?

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Publicate astăzi

  Parola din minimum șase caractere

  Recomandarea lui Dumnezeu este următoarea: „Intră în cămăruța ta, închide ușa după tine; să nu știe stânga ce face dreapta.” Este practic sfatul Lui pentru a depune dosarul secretelor noastre în mâna Lui, iar El promite că nu va permite niciunui hacker să aibă acces la viața noastră.

  Nu te îngrijora, Domnul face față!

  Dragă mea, ești copleșită de temeri? Te invit să nu te mai îngrijorezi; aruncă toate îngrijorările asupra lui Isus și El va avea grijă de tine. El a făcut-o pentru mine și ştiu că o va face și pentru tine.

  A da sau a nu da

  Isus ne propune să vindem totul şi să îi ajutăm pe cei în nevoie. Avem o mulţime de lucruri de care nu avem nevoie. Haideţi să risipim în acelaşi timp şi egoismul din inima noastră şi să le dăm aceste lucruri celor care au nevoie de ele!

  Noi, ei, El

  Doamne, îmi dau seama astăzi că e imposibil să cresc în izolare și că, dacă aleg să stau locului, mă lipsesc singur de binecuvântare. Fă-mă o parte a trupului Tău! PROVOCARE: Vorbește cu pastorul tău despre cum te-ai putea implica mai bine în activitățile bisericii tale!

  A nyomorúságos idő

  „Ezek után láttam négy angyalt állni a földnek négy szegletén, a föld négy szelét tartva,...