Articolul precedentȘapte arte
  Articolul următorHitehagyottak és hűségesek

  Bagaje inutile

  Veniți la Mine, toți cei trudiți și împovărați, și Eu vă voi da odihnă. (Matei 11:28)

  Pentru produsul nostru favorit, dacă mai sunt și reduceri de preț, ne interesăm în cele mai mici detalii și facem sacrificii numai să intrăm în posesia lui.

  Pentru azi, avem oferta cea mai bună și cea mai accesibilă. Se cere doar o condiție: „Veniți”! Nu sunt specificate alte cerințe. Cine să meargă la El? „toți cei trudiți și împovărați”. Ce se dă în schimbul greutăților: „odihnă”.

  Poți spune că tu nu ridici și nu cari după tine măcar câteva bagaje? Mai mult ca sigur, dimineața, până nu ai ieșit din casă, ai apucat câteva bagaje și te-ai grăbit să le pui pe banda rulantă, aceasta fiind mintea ta. Bagajele sunt pline cu poveri: geamantanul vinei (poate cândva nu ai spus adevărul), geamantanul vinei (în urma minciunii, a remușcări pentru consecințe), cufărul nemulțumirii, rucsacul cu îngrijorări, o geantă de amărăciune, o servietă de perfecționism, o valiză de singurătate și o traistă de frică, dar lista poate continua. Să nu te miri dacă ești obosit la capătul zilei.

  Bagajul poverilor noastre a fost purtat deja de Mântuitorul nostru, Isus Hristos. Trebuie doar să stăm de vorbă cu El, pentru a primi în schimb rezolvarea problemelor și liniștea sufletească. Oare de ce sunt astăzi atât de multe persoane în dificultate? Nu mai poate Domnul să facă față cererilor? Sau este altceva care ne răpește mai mult timp și mai multă atenție? Familia ta ți se poate întoarce împotrivă, prietenii te pot trăda, însă nu Dumnezeu. Te simți poate singur, dar nu ești, El e cu tine!

  Iuliana Pogăcean, Ghid Asistent – Conferința Transilvania de Sud

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Credința autentică

  „... aducându-mi aminte de credința sinceră care este în tine, care a locuit întâi în...

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....

  La umbra Celui atotputernic

  "Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt și se odihnește la umbra Celui atotputernic, zice...

  Publicate astăzi

  Asemănări

  Oamenii nu te pot critica pentru că ești iubitor, bucuros, împăciuitor, răbdător, bun, gata să ajuți, credincios, blând și temperat. Și dacă o fac, nu reușesc decât să arate cât sunt de decăzuți.

  O femeie distinsă

  Ca femei creștine, noi suntem binecuvântate și cinstite de Creatorul, Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Hristos. În Proverbele, capitolul 31, Dumnezeu ne prezintă criteriile Sale, care arată cum prețuiește El contribuția pe care o aducem în familie, biserică și comunitate.

  Acela care este puternic pentru a salva

  Abateți-vă privirea de la puterea celui rău, spre Acela care este puternic pentru a salva până la capăt. De ce credința voastră nu face brazde prin umbră până în locul unde Se află Hristos? El a luat robia roabă și le-a dat daruri oamenilor. El vă va învăța că Satana pretinde fiecare suflet care nu se unește cu Hristos. GÂNDESC MAI DEPARTE Ce anume din viața mea mă împiedică să privesc la Isus într-un mod susținut, consecvent? Ce folosește Diavolul pentru a-mi distrage atenția de la Dumnezeu?

  A kegyelmes meghívás

  „Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket.” (Mt 11:28)Jézus megvilágította a...

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...