Purtătorul de poveri

  Veniți la Mine, toți cei trudiți și împovărați, și Eu vă voi da odihnă. (Matei 11:28)

  „Pe holul mare al spitalului, tinerii părinți își frământă mâinile, pășind încoace și încolo. Dincolo de ușile închise este fiul lor, încredințat medicilor pentru operație. Mama înghite repede două calmante, în timp ce tatăl se retrage deoparte și își îndreaptă gândurile și durerea către Dumnezeu, încredințând viața copilului în mâna Doctorului Suprem. În câteva minute, o pace sfântă îi umple inima și o liniște deplină i se odihnește pe față. Acum are siguranța că totul va fi bine.”

  Îți spun un secret pe care s-ar putea să îl știi: părinții tăi te iubesc și sunt dispuși să facă totul pentru fericirea ta pe acest pământ, dar și mai mult pentru fericirea ta în Împărăția cerurilor. Alegerile pe care le faci sunt importante pentru ei și pot fi o sursă de frământare sau binecuvântare. Poate că te gândești că ești prea mic pentru toate acestea, dar trebuie să știi că fiecare suflet, mic sau mare, își are povara lui și această trudă de a o purta, aduce cu ea oboseală. Biblia ne oferă reperul potrivit pentru o viață curată, iar prin cunoașterea ei ne este activată conștiința. Ea este aceea care ne avertizează când suntem pe cale să greșim. Mulți oameni ajung să ignore vocea conștiinței, alegând să încalce legea pusă de Dumnezeu în inima lor și, astfel, ajung să săvârșească lucruri rele, împovărându-și sufletul. Povara cea mai grea pe care o ducem cu noi, este povara păcatului, iar sentimentul de vinovăție care apare în urma săvârșirii acestuia este unul dintre cele mai tulburătoare simțăminte. Hristos a venit să ia povara vinei noastre și să ne aducă eliberarea. Nu știu ce poveri duci în inima ta, dar oricare ar fi ele, nu le păstra, ci acceptă invitația care spune „Veniți la Mine…”. Isus este mai mult decât bucuros să te ajute să găsești odihna, pacea și bucuria în ascultarea de El.

  Azi, când te pleci în rugăciune, nu ezita să Îi spui Lui tot ce ai pe inimă.

  Adrian Petrache, Conducător de Zona – Conferința Banat

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Credința autentică

  „... aducându-mi aminte de credința sinceră care este în tine, care a locuit întâi în...

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....

  La umbra Celui atotputernic

  "Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt și se odihnește la umbra Celui atotputernic, zice...

  Publicate astăzi

  Asemănări

  Oamenii nu te pot critica pentru că ești iubitor, bucuros, împăciuitor, răbdător, bun, gata să ajuți, credincios, blând și temperat. Și dacă o fac, nu reușesc decât să arate cât sunt de decăzuți.

  O femeie distinsă

  Ca femei creștine, noi suntem binecuvântate și cinstite de Creatorul, Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Hristos. În Proverbele, capitolul 31, Dumnezeu ne prezintă criteriile Sale, care arată cum prețuiește El contribuția pe care o aducem în familie, biserică și comunitate.

  Acela care este puternic pentru a salva

  Abateți-vă privirea de la puterea celui rău, spre Acela care este puternic pentru a salva până la capăt. De ce credința voastră nu face brazde prin umbră până în locul unde Se află Hristos? El a luat robia roabă și le-a dat daruri oamenilor. El vă va învăța că Satana pretinde fiecare suflet care nu se unește cu Hristos. GÂNDESC MAI DEPARTE Ce anume din viața mea mă împiedică să privesc la Isus într-un mod susținut, consecvent? Ce folosește Diavolul pentru a-mi distrage atenția de la Dumnezeu?

  A kegyelmes meghívás

  „Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket.” (Mt 11:28)Jézus megvilágította a...

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...