Articolul precedentȘapte biserici
  Articolul următorA rostálás ideje

  Marea eliberare doar prin Marele Eliberator!

  Veniți la Mine, toți cei trudiți și împovărați, și Eu vă voi da odihnă. (Matei 11:28)

  Am crescut într-o familie de creștini adventiști. Părinții au căutat să mă educe religios cât mai bine și, dincolo de ceea ce făceau acasă, mă duceau regulat la programele bisericii ai cărei membri erau. Mi-a plăcut la biserică! Am căutat să îmi însușesc valorile promovate. Am vrut să fiu un copil bun, am vrut să devin un om bun, un „om al lui Dumnezeu”.

  Și totuși, crescând, am devenit tot mai conștient de răul și păcătoșenia din mine, copilul adventist, dus regulat la biserică. Nu de puține ori mă simțeam apăsat, împovărat, obosit de efortul aparent inutil pe care îl făceam în demersul religios în care mă angajasem. De-a lungul anilor, din păcate, am deprins și obiceiuri de care nu am fost mândru și simțeam nevoia de a mă elibera de ele. Și. .. am încercat! Am făcut eforturi. .. m-am străduit „pe bune”. .. mi-am dat toate silințele să mă eliberez și să găsesc pacea inimii și a conștiinței. .. doar pentru a constata că. .. nu reușesc!

  Mi-am găsit pacea abia când am apelat, cu credință, la Isus și am beneficiat de influența Duhului Său în viața mea, pe baza promisiunii pe care și tu o primești astăzi prin textul biblic al acestui material devoțional! Nu știu cum, nu pot identifica exact când… dar Domnul a intervenit pentru mine. .. păcate și obiceiuri rele au fost depășite. .. Desigur, nu am ajuns la capătul drumului, procesul continuă. .. dar mă bucur de alt tonus, cred în reușită și „venind” regulat „la El”, truda și poverile îmi sunt preluate, iar eu mă bucur de „odihnă”!

  Drag explorator, frumoasa noastră religie implică dogme, practici, programe, dar este fundamentată pe relația noastră cu Isus, pe care o dezvoltăm zilnic „venind la El”! Doar așa ne bucurăm de intervențiile harului Său care ne eliberează de griji, lupte, poveri, păcat. Doar El ne oferă atât de necesara „odihnă” a sufletului! Îți doresc, din toată inima, să trăiești această frumoasă experiență și să te bucuri de „odihna” pe care ți-o oferă Isus!

  Narcis Ardelean, Masterghid – Conferința Banat

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Credința autentică

  „... aducându-mi aminte de credința sinceră care este în tine, care a locuit întâi în...

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....

  La umbra Celui atotputernic

  "Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt și se odihnește la umbra Celui atotputernic, zice...

  Publicate astăzi

  Asemănări

  Oamenii nu te pot critica pentru că ești iubitor, bucuros, împăciuitor, răbdător, bun, gata să ajuți, credincios, blând și temperat. Și dacă o fac, nu reușesc decât să arate cât sunt de decăzuți.

  O femeie distinsă

  Ca femei creștine, noi suntem binecuvântate și cinstite de Creatorul, Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Hristos. În Proverbele, capitolul 31, Dumnezeu ne prezintă criteriile Sale, care arată cum prețuiește El contribuția pe care o aducem în familie, biserică și comunitate.

  Acela care este puternic pentru a salva

  Abateți-vă privirea de la puterea celui rău, spre Acela care este puternic pentru a salva până la capăt. De ce credința voastră nu face brazde prin umbră până în locul unde Se află Hristos? El a luat robia roabă și le-a dat daruri oamenilor. El vă va învăța că Satana pretinde fiecare suflet care nu se unește cu Hristos. GÂNDESC MAI DEPARTE Ce anume din viața mea mă împiedică să privesc la Isus într-un mod susținut, consecvent? Ce folosește Diavolul pentru a-mi distrage atenția de la Dumnezeu?

  A kegyelmes meghívás

  „Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket.” (Mt 11:28)Jézus megvilágította a...

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...