Articolul precedentDisponibilitatea de a salva
  Articolul următorCu ce să mă îmbrac?

  După mine, potopul?

  Și ce folosește unui om să câștige toată lumea, dacă își pierde sufletul? (Marcu 8:36)

  A câştiga face referire la bani şi posesia bunurilor materiale. Cineva poate gândi că, strângând multe lucruri își poate garanta salvarea vieții, sau cel puțin să își trăiască viața într-un anumit fel? O vorbă românească, folosită în mod egoist, nu tocmai înțeleaptă spune: „După mine, potopu’ “.

  Satana îl face pe om să creadă că poate trăi cum dorește el, fără consecințe. Procedând astfel, omul nu face decât să-și distrugă propria viață și nu de puține ori și pe a celor din jurul său. Cuvântul lui Dumnezeu ne descoperă faptul că banii nu fac decât să ne dea iluzia fericirii și salvării, însă ei nu-ți asigură veșnicia. Isus spune: „Eu vă ofer mântuirea, cu prețul vieții Mele”. Omul nu își poate salva în niciun alt fel viața, decât prin Isus. Prețul pentru răscumpărarea omenirii a fost plătit la cruce, acest preț nu se poate compara cu nimic omenesc și este jertfa pe cruce a fiului lui Dumnezeu. El te invită azi să accepți această jertfă, mai presus de orice posesie materială. „…ce va da un om în schimb pentru sufletul său?”

  Ciutan Elena
  Ghid, Conferința Transilvania de Sud

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Sursa iubirii

  Domnul mi Se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi...

  Faptul că trăiești, Dumnezeu are un plan cu tine

  „Mai înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale, te cunoșteam, și mai...

  Jurnalul meu de rugăciune

  "Prietenia Domnului este pentru cei ce se tem de El, și legământul făcut cu El...

  Samuel Morris, prieten cu Dumnezeu

  „Împrietenește-te dar cu Dumnezeu și vei avea pace; te vei bucura astfel iarăși de fericire.”...

  Publicate astăzi

  Cum să rămâi în viață

  Ai murit față de păcat - așa că rămâi mort! Ți-ai luat angajamentul de a-L urma pe Dumnezeu - așa că lucrează la acel angajament! Te-ai hotărât să renunți la rău - rămâi hotărât! Ai hotărât să nu intri în ring - atunci nu intra!

  Alegând viața din belșug

  Sper să învățăm să căutăm fața Lui și să ne încredem în cuvântul Său. El ne oferă viață din belșug – doar dacă Îi cerem. El ne iubește cu o iubire veșnică. Mă rog în fiecare zi să alegem viața trăită cu Dumnezeu.

  Luceafăr strălucitor de dimineață

  Este de făcut o mare lucrare și trebuie depuse toate eforturile posibile pentru a-L prezenta pe Hristos ca Salvatorul care iartă păcatele, Hristos, Purtătorul păcatelor, Hristos, Luceafărul strălucitor de dimineață. GÂNDESC MAI DEPARTE Care a fost cea mai recentă ocazie în care Dumnezeu Și-a arătat favoarea față de mine în timp ce încercam să-L prezint pe Hristos cuiva? Cum a fost să știu că Dumnezeu mă folosește pentru a-L prezenta altora pe Luceafărul strălucitor de dimineață?

  A békesség evangéliuma

  „És felsaruzván lábaitokat a békesség evangéliumának készségével... ” (Ef 6:15)A bűn járványa" között élünk, amit...

  Faptul că trăiești, Dumnezeu are un plan cu tine

  „Mai înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale, te cunoșteam, și mai...