Ești și tu pe listă?

  Bucurați-vă că numele voastre sunt scrise în ceruri”. (Luca 10:20up)

  Cum te simți atunci când se citește o listă cu persoane implicate într-un proiect și la un moment dat auzi și numele tău? Nu-i așa că îți tresaltă inima de bucurie? Dar dacă știi că ai fost implicat, iar numele tău a fost omis, nu-i așa că ești dezamăgit?

  Scriptura amintește de o carte a vieții, în care sunt scrise numele tuturor celor credincioși. Cum ajunge numele tău să fie scris în cartea vieții? Nimic mai simplu. Trebuie să intri în vizorul Aceluia care face înscrierile pentru cer. Trebuie să te înscrii personal. Nimeni nu o poate face în locul tău. Pentru a rămâne membru al acestei grupe, al cărei instructor este Însuși Domnul Isus Hristos, este nevoie să respecți cerințele Lui. El a avut grijă să ajungă la tine toate instrucțiunile de care ai nevoie, așternute pe paginile Scripturii.

  În cartea profetului Maleahi, în 3:16, citim următoarele: „Atunci, şi cei ce se tem de Domnul au vorbit adesea unul cu altul; Domnul a luat aminte la lucrul acesta şi a ascultat şi o carte de aducere aminte a fost scrisă înaintea Lui pentru cei ce se tem de Domnul şi cinstesc Numele Lui.” Te provoc să te gândești la cuvintele pe care le folosești atunci când stai de vorbă cu prietenii tăi, cu colegii de la școală sau de la explo, cu profesorii sau instructorul tău, cu părinții, etc. Crezi că ceea ce ești astăzi te recomandă pentru ca numele tău să apară în cărțile din ceruri? Dacă da, te felicit și te încurajez să mergi mai departe! Cred că ai niște părinți mândri de tine. Dacă nu ești sigur însă, te sfătuiesc să-L cauți personal pe Isus, să te împrietenești cu El, pentru ca astfel să ai parte de cele mai bune sfaturi pentru o schimbare pe termen lung. Nu ezita să ceri sfatul părinților, pastorului, instructorului, celor în care ai încredere.

  Doar de tine depinde dacă pe lista finală se va regăsi și numele tău. Dumnezeu a făcut tot ce a depins de El. Acum e rândul să îți faci și tu partea. Eu am ales în dreptul meu. Tu cum stai?

  Geo Mogheri, Pastor – Conferința Transilvania de Sud

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Pace… pe timp de criză

  V-am spus aceste lucruri ca să aveți pace în Mine. În lume veți avea necazuri;...

  Pace în necazuri

  V-am spus aceste lucruri ca să aveți pace în Mine. În lume veți avea necazuri;...

  Un alt fel de succes

  V-am spus aceste lucruri ca să aveți pace în Mine. În lume veți avea necazuri;...

  Emană Bucurie

  Bucurați-vă că numele voastre sunt scrise în ceruri”. (Luca 10:20up)Urma ca în comunitatea noastră să...

  Publicate astăzi

  Telefonul exploziv

  Adevărul este că un om care nu se alimentează cu puterea Duhului lui Dumnezeu se va hrăni cu putere din resursele vrăjmașului și, pe lângă pericolul reprezentat pentru sine, îi va pune în pericol și pe cei din viața lui. Este o mare responsabilitate așadar alegerea izvorului de putere la care să ne conectăm.

  Ai vreun regret?

  Stăteam nemișcată și Îl lăudam pe Dumnezeu pentru că mă ajutase să vin la școală, în această primă zi, ca profesor suplinitor. Duhul Său mă binecuvânta prin acel imn cântat de o elevă de clasa a doua, care nici nu avea idee de impactul avut asupra mea.

  Inteligenţa

  Dacă medităm la Dumnezeu şi la poruncile Sale, putem să ne sporim inteligenţa, dar, dacă ne „închinăm” la imagini/chipuri, vom sfârşi în confuzie. Ai vrea să-ţi sporeşti inteligenţa? Nu uita că „începutul înţelepciunii este frica de Domnul şi ştiinţa sfinţilor este priceperea”.

  Prima mare redeșteptare religioasă din SUA (II)

  Roagă-te lui Dumnezeu să facă din tine și din credincioșii din biserica ta oameni ai Cărții! PROVOCARE: Dacă în biserica ta nu există o grupă de studiu biblic pentru tineri, sugerează comitetului să înființeze una!

  Hitehagyás és pusztulás

  „A föld megfertőztetett lakosai alatt, mert áthágták a törvényeket, a rendelést megszegték, megtörték az örök...