Articolul precedent7UP
  Articolul următorAz elpecsételés és a késői eső

  Cea mai mare bucurie!

  Bucurați-vă că numele voastre sunt scrise în ceruri”. (Luca 10:20up)

  Când eram mică, mama mea obișnuia să îmi scrie numele pe aproape toate lucrurile care îmi aparțineau: de la caiete, cărți sau alte rechizite până la etichetele hainelor. Cred că și ție ți s-a întâmplat la fel. Acum, am mai crescut puțin, dar încă am numele meu scris în diferite locuri: în buletin, pe prima pagină a Bibliei (sau a altor cărți), chiar și în josul acestei pagini.

  Dar cea mai mare bucurie mi-o oferă faptul că există posibilitatea ca numele meu să fie scris într-un loc pe care nu îl pot vedea acum. Versetul din această dimineață îmi spune că dacă ascult de Dumnezeu și Îl urmez, numele meu este scris în ceruri.

  În capitolul 10 din Luca, ucenicii s-au întors la Isus bucuroși că au putut să facă unele minuni, însă El le-a spus că adevăratul motiv de bucurie nu ar trebui să fie acesta, ci faptul că numele lor sunt scrise în ceruri. Adevărata bucurie venea din faptul că ei aparțineau lui Dumnezeu.

  Dragul meu explorator, poate că numele tău este scris în fruntea listei cu notele de la examen sau pe o diplomă cu un anumit premiu. Sau în registrul bisericii. Și ne bucurăm alături de tine pentru aceasta! Însă nu uita: adevărata bucurie vine atunci când numele tău este scris într-un loc în care acum nu îl poți vedea, și anume, în ceruri.

  Dumnezeu te cunoaște pe nume, te iubește și îți poartă de grijă în fiecare zi. Fii și tu unul din ucenicii Lui și bucură-te de faptul că numele tău este scris în ceruri!

  În încheiere, te invit să cânți un imn scurt dar frumos: imnul nr. 50 din culegerea pentru exploratori: „Vreau să fiu”. Aceasta să fie rugăciunea ta și a mea în această dimineață!

  Să ai o zi frumoasă alături de El!

  Ramona Andraș, Conducător de Zona – Conferința Banat

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Pace… pe timp de criză

  V-am spus aceste lucruri ca să aveți pace în Mine. În lume veți avea necazuri;...

  Pace în necazuri

  V-am spus aceste lucruri ca să aveți pace în Mine. În lume veți avea necazuri;...

  Un alt fel de succes

  V-am spus aceste lucruri ca să aveți pace în Mine. În lume veți avea necazuri;...

  Emană Bucurie

  Bucurați-vă că numele voastre sunt scrise în ceruri”. (Luca 10:20up)Urma ca în comunitatea noastră să...

  Publicate astăzi

  Telefonul exploziv

  Adevărul este că un om care nu se alimentează cu puterea Duhului lui Dumnezeu se va hrăni cu putere din resursele vrăjmașului și, pe lângă pericolul reprezentat pentru sine, îi va pune în pericol și pe cei din viața lui. Este o mare responsabilitate așadar alegerea izvorului de putere la care să ne conectăm.

  Ai vreun regret?

  Stăteam nemișcată și Îl lăudam pe Dumnezeu pentru că mă ajutase să vin la școală, în această primă zi, ca profesor suplinitor. Duhul Său mă binecuvânta prin acel imn cântat de o elevă de clasa a doua, care nici nu avea idee de impactul avut asupra mea.

  Inteligenţa

  Dacă medităm la Dumnezeu şi la poruncile Sale, putem să ne sporim inteligenţa, dar, dacă ne „închinăm” la imagini/chipuri, vom sfârşi în confuzie. Ai vrea să-ţi sporeşti inteligenţa? Nu uita că „începutul înţelepciunii este frica de Domnul şi ştiinţa sfinţilor este priceperea”.

  Prima mare redeșteptare religioasă din SUA (II)

  Roagă-te lui Dumnezeu să facă din tine și din credincioșii din biserica ta oameni ai Cărții! PROVOCARE: Dacă în biserica ta nu există o grupă de studiu biblic pentru tineri, sugerează comitetului să înființeze una!

  Hitehagyás és pusztulás

  „A föld megfertőztetett lakosai alatt, mert áthágták a törvényeket, a rendelést megszegték, megtörték az örök...