Deschide, acum!

  „În nimeni altul nu este mântuire: căci nu este supt cer nici un alt Nume dat oamenilor, în care trebuie să fim mântuiți”. (Fapte 4:12)

  Cea mai mare problemă a oamenilor nu este lipsa puterii, ci faptul că nu sunt conștienți că au nevoie de ajutor. Dacă nu ești conștient că ai nevoie de ajutor, nu ai cum să-l ceri. Dar mulți se îmbărbătează cu gândul că sunt destul de puternici, de experimentați sau deștepți, ca să se poată descurca și singuri. Mândria pe care o aduce acest „eu pot”, „eu știu” sau „eu nu am nevoie”, este primul pas către eșec. Acesta este bagajul de care trebuie să ne debarasăm cu orice preț.

  Adevărul este că Dumnezeu dorește să fie implicat în fiecare aspect al vieților noastre. Dacă în viața de zi cu zi avem nevoie de ajutorul lui Dumnezeu, cu atât mai mult pe plan spiritual. Aici nu am putea realiza nimic fără ajutorul Său. Dorința noastră de a fi pe placul lui Dumnezeu se va realiza doar dacă ne vom recunoaște dependența de El.

  Se povestește că un pictor a realizat un tablou înfățișându-l pe Isus stând în picioare și bătând la ușa unei case. După ce și-a terminat tabloul, a întrebat un prieten pictor cum i părea. „Ai făcut o mare greșeală” spuse acesta, „ușa nu are mâner. Cum ar putea să intre Mântuitorul?” Pictorul a zâmbit și a răspuns: „Nu este o greșeală, mânerul este pe dinăuntru. Mântuitorul nu intră decât într-o inimă deschisă cu voia păcătosului.” Nu uita, nu există mântuire decât prin Domnul Isus! Deschide-i ușa inimii tale și astăzi!

  Ciurea Alexandru, Pastor – Conferința Muntenia

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Cătălina

  Blândețeaa voastră să fie cunoscută de toți oamenii. Domnul este aproape. (Filipeni 4:5)Era o zi...

  Brandul tău

  Blândețea voastră să fie cunoscută de toți oamenii. Domnul este aproape. (Filipeni 4:5)Un procent din...

  Pot să fiu mai blând?

  Blândețea voastră să fie cunoscută de toți oamenii. Domnul este aproape. (Filipeni 4:5)Ne scuzăm uneori...

  Nimic sau Totul

  Blândețea voastră să fie cunoscută de toți oamenii. Domnul este aproape. (Filipeni 4:5)Putem stabili încă...

  Publicate astăzi

  Spitalul numărul 9

  Există și o formă foarte pozitivă de nebunie – nebunia pentru Dumnezeu și pentru Evanghelie. Apostolul Pavel prefera ca oamenii să îl considere nebun când vorbea despre Mântuitorul lui, dar să știe că, în ochii lui Dumnezeu, el este văzut ca un slujitor înțelept și dedicat în totalitate.

  Discuția de la prânz

  Isus este la fiecare masă cu tine. El cântă cu vocea și la instrumente; El folosește pe oricine. Calitățile sonice ale vocii și ale pianului vor atrage bărbați și femei să Îl cunoască pe Împăratul nostru care Se întoarce curând.

  Lefteră, dar fericită

  Dumnezeu ne dăduse o dovadă indiscutabilă a grijii Sale. Trebuie să ne aducem aminte că, atât în vremuri bune, cât şi în vremuri grele, Dumnezeu este întotdeauna de partea noastră. Să îi recunoaştem bunătatea şi să-L lăudăm cu bucurie!

  Un ajutor neașteptat

  Doamne, ajută-mă să fiu și eu un Barnaba pentru vreun tânăr neacceptat de lângă mine! PROVOCARE: Oferă-le încurajare și o mână întinsă tinerilor din biserica ta și îndeamnă-i și pe alții să te urmeze în acest demers!

  Éjjel és nappal Istenhez kiáltanak

  „És elküldettek a levelek futárok által a király minden tartományába, hogy kipusztítsák, megöljék és megsemmisítsék...