Articolul precedentOpt, simbolul infinitului
  Articolul următorEgyüttműködve Istennel

  Ești a Lui de două ori

  „În nimeni altul nu este mântuire: căci nu este supt cer nici un alt Nume dat oamenilor, în care trebuie să fim mântuiți”. (Fapte 4:12)

  În nimeni altul nu este mântuire: căci nu este supt soare niciun alt Nume dat oamenilor, în care trebuie să fim mântuiți. (Faptele apostolilor 4:12)
Într-o zi, un băiat se juca în atelierul tatălui său construind o mică barcă cu pânze. A construit barca, a făcut ultimele retușuri, și apoi i-a aplicat un strat de vopsea. Era frumoasă. A luat barca și în grabă a mers lângă lac. Acolo cu grijă a așezat bărcuța pe apa sperând că va pluti. Totul mergea de minune, dar bărcuța se îndepărta încet de țărm. În zadar băiatul aștepta să se întâmple ceva care să o aducă înapoi, curenții o duceau tot mai departe. Când deja nu o mai vedea, deznădăjduit și plin de lacrimi pe obraz aleargă acasă în brațele mamei. 

  Câteva zile mai târziu plimbându-se prin oraș a văzut o bărcuță într-o vitrină. Era barca lui. A intrat repede în magazin, a luat bărcuța si i-a spus vânzătorului că era barca lui. Cineva o găsise lângă lac și o adusese la magazin. În zadar i-a arătat inițialele numelui său scrise pe unul dintre catargele bărcuței. Singurul mod de a o recupera era de a o cumpăra. Zis și făcut băiatul nostru s-a pus pe treabă și fiecare bănuț pe care îl câștiga îl punea în pușculiță.

  Câteva săptămâni mai târziu cu muncă grea, a reușit să adune suficienți bani pentru a cumpăra barca. Bucuros a alergat la magazin și a plătit pentru a primi bărcuța care avea numele lui pe ea.

  Ieșind pe ușa magazinului el a exclamat: „Ești barca mea. O dată pentru că eu te-am făcut, și apoi ești a mea pentru că te-am cumpărat.”

  Nu știu cum este viața ta acum. Doar tu știi dacă vrei ca ceva să se schimbe în viața ta. Este cineva care își dorește salvarea ta. Își dorește ca tu să ai o viață mai frumoasă aici, și apoi să o ai pentru veșnicie în ceruri. Este Isus. El cel care te-a făcut, a și murit ca tu să poți fi salvat. A plătit prețul tuturor năzdrăvăniilor pe care tu le-ai făcut, și își dorește să te aibă doar pentru el, la fel cum băiatul avea barca. Tot ce trebuie să faci este să îl iubești.

  Adrian Pașca, Ghid – Conferința Transilvania de Nord

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....

  La umbra Celui atotputernic

  "Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt și se odihnește la umbra Celui atotputernic, zice...

  Dincolo de drame

  "Voi, negreșit, v-ați gândit să-mi faceți rău: dar Dumnezeu a schimbat răul în bine, ca...

  Publicate astăzi

  Ridică-te și mergi mai departe!

  Nu renunța niciodată la a-L urma pe Hristos pentru că ai căzut. Nu există creștin care să nu se fi împiedicat vreodată. Adevărații creștini sunt cei care se ridică și merg mai departe.

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Împărat al cerului

  Hristos a vorbit cu o putere care i-a zguduit pe oameni ca o furtună puternică. „Este scris: «Casa Mea se va chema o casă de rugăciune», dar voi ați făcut din ea o peșteră de tâlhari.” Glasul Lui a sunat ca o trâmbiță în Templu. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am simțit și eu indignarea sfântă manifestată de Isus în Templu?

  A mennyei örökség

  „Romolhatatlan, szeplőtelen és hervadhatatlan örökségre, amely a mennyekben van fenntartva számunkra.” (1Pt 1:4)Krisztus éppen tanított,...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....