Spune-le și tu

  „În nimeni altul nu este mântuire: căci nu este supt cer nici un alt Nume dat oamenilor, în care trebuie să fim mântuiți”. (Fapte 4:12)

  Conform capitolului 4 din Faptele Apostolilor, versetul 12 este o parte a răspunsului pe care îl dă Pentru mai marii cetății. Acești îl acuză pe Petru, cât și pe Ioan care era cu el, că ceea ce face nu aduce bine poporului. Ca o ultimă picătură care a umplut paharul, a fost vindecarea unui bărbat, în urma căreia cei doi apostoli sunt puși în închisoare peste noapte. A doua zi, cei doi sunt chemați să dea socoteală întregii adunări.

  Ceea ce spune Petru (Fapte 4, 8-12) este foarte simplu de înțeles și de folos oricui. Însă, haideți să vedem care este cheia. Începutul versetului 8 spune: „Atunci Petru, plin de Duhul Sfânt, le-a zis:”. Remarca „plin de Duhul Sfânt” ne ajută să înțelegem puterea și convingerea pe care o avea în timpul discursului. Vorbele simple și adevărate despre Isus și mântuirea lui Petru, prin El, au ajuns la urechile tuturor oamenilor prezenți. Au ajuns chiar și la cei care nu voiau să asculte, ci doar să îi împiedice în a mai duce oamenilor vestea bună a mântuirii. Oare câți din conducători și-au schimbat părerea despre Isus, după auzirea discursului lui Petru, poate doar în sinea lor, fără a avea curajul să recunoască public vreodată?

  Drag explorator, te invit astăzi să rămâi conectat la sursa cea mai bună de inspirație, Duhul Sfânt, și să fii gata ca și tu să vorbești de la El, în auzul a cât mai multe persoane, poate chiar și a celor care resping vestea mântuirii. Lasă-te condus de El astăzi și fii gata să vorbești „plin de Duhul Sfânt” oricui, despre numele dat omenirii pentru a fi mântuiți! Oare câți dintre cei care te vor auzi își vor schimba părerea despre Isus, poate doar în sinea lor, fără a recunoaște public vreodată?

  Bucur Emima, Mentor – Conferința Muntenia

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Sursa iubirii

  Domnul mi Se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi...

  Faptul că trăiești, Dumnezeu are un plan cu tine

  „Mai înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale, te cunoșteam, și mai...

  Jurnalul meu de rugăciune

  "Prietenia Domnului este pentru cei ce se tem de El, și legământul făcut cu El...

  Samuel Morris, prieten cu Dumnezeu

  „Împrietenește-te dar cu Dumnezeu și vei avea pace; te vei bucura astfel iarăși de fericire.”...

  Publicate astăzi

  Cum să rămâi în viață

  Ai murit față de păcat - așa că rămâi mort! Ți-ai luat angajamentul de a-L urma pe Dumnezeu - așa că lucrează la acel angajament! Te-ai hotărât să renunți la rău - rămâi hotărât! Ai hotărât să nu intri în ring - atunci nu intra!

  Alegând viața din belșug

  Sper să învățăm să căutăm fața Lui și să ne încredem în cuvântul Său. El ne oferă viață din belșug – doar dacă Îi cerem. El ne iubește cu o iubire veșnică. Mă rog în fiecare zi să alegem viața trăită cu Dumnezeu.

  Luceafăr strălucitor de dimineață

  Este de făcut o mare lucrare și trebuie depuse toate eforturile posibile pentru a-L prezenta pe Hristos ca Salvatorul care iartă păcatele, Hristos, Purtătorul păcatelor, Hristos, Luceafărul strălucitor de dimineață. GÂNDESC MAI DEPARTE Care a fost cea mai recentă ocazie în care Dumnezeu Și-a arătat favoarea față de mine în timp ce încercam să-L prezint pe Hristos cuiva? Cum a fost să știu că Dumnezeu mă folosește pentru a-L prezenta altora pe Luceafărul strălucitor de dimineață?

  A békesség evangéliuma

  „És felsaruzván lábaitokat a békesség evangéliumának készségével... ” (Ef 6:15)A bűn járványa" között élünk, amit...

  Faptul că trăiești, Dumnezeu are un plan cu tine

  „Mai înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale, te cunoșteam, și mai...