Articolul precedentUn 8 de neoprit
  Articolul următorMegváltás napról napra

  Surprins de fericire

  Dar, după cum este scris: ,,Lucruri pe care ochiul nu le-a văzut, urechea nu le-a auzit, și la inima omului nu s-au suit, așa sunt lucrurile, pe care le-a pregătit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc”. (1 Corinteni 2:9)

  Experiența vieții este un atu pentru cei care o dețin. Ea ne oferă siguranță în deciziile pe care urmează să le luam și ne face încrezători că drumul pe care mergem este cel potrivit. Ne dorim să avem control asupra vieții noastre, să o putem manevra și gestiona prin propriile noastre puteri. Însă viața conține multe elemente care ies din scenariul pe care l-am construit de-a lungul anilor.

  Schimbările intempestive vin peste noi, chiar dacă nu ni le dorim și, de cele mai multe ori aceste experiențe ne sperie și ne blochează. A avea credință în Dumnezeu este sinonim în anumite momente ale vieții noastre, cu cedarea controlului și acceptarea faptului că este posibil limitați fiind, să ne scape din vedere anumite aspecte esențiale cu privire la aceea situație, iar Dumnezeu care conduce totul are în vedere binele nostru suprem.

  Conștienți fiind că hotărârea lui Dumnezeu chiar dacă este diferită de a noastră, este cea mai bună, alegem așadar prin credință, să o urmăm. Uneori acceptăm situația, dar nu ne convine că ni s-au schimbat planurile și comentăm nemulțumiți evoluția lucrurilor. „Prea mulți fac planuri pentru un viitor strălucit, dar ajung la un eșec total. Lăsați-L pe Dumnezeu să facă planuri pentru voi. Asemenea unui copilaș, aveți încredere în călăuzirea Lui, care „va păzi pașii preaiubiților Lui”.

  Dumnezeu nu-și conduce niciodată copiii altfel decât ar alege ei înșiși să fie conduși, dacă ar putea vedea sfârșitul de la început…” Dacă vrei să vezi cu ochii tăi ceva ce nu ai mai văzut niciodată, ce nici prin gând nu-ți trecea că ai să trăiești, lasă-L pe Dumnezeu să-ți conducă viața ta chiar dacă poate nu înțelegi pe deplin anumite evenimente. În final vei fi surprins de turnura spectaculoasă a lucrurilor. Azi este timpul să-I oferi control deplin lui Dumnezeu asupra vieții tale. Vei fi surprins că ai reușit să atingi imposibilul.

  Sisu Beniamin Claudiu, Director Tineret – Conferința Oltenia

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....

  La umbra Celui atotputernic

  "Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt și se odihnește la umbra Celui atotputernic, zice...

  Dincolo de drame

  "Voi, negreșit, v-ați gândit să-mi faceți rău: dar Dumnezeu a schimbat răul în bine, ca...

  Publicate astăzi

  Ridică-te și mergi mai departe!

  Nu renunța niciodată la a-L urma pe Hristos pentru că ai căzut. Nu există creștin care să nu se fi împiedicat vreodată. Adevărații creștini sunt cei care se ridică și merg mai departe.

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Împărat al cerului

  Hristos a vorbit cu o putere care i-a zguduit pe oameni ca o furtună puternică. „Este scris: «Casa Mea se va chema o casă de rugăciune», dar voi ați făcut din ea o peșteră de tâlhari.” Glasul Lui a sunat ca o trâmbiță în Templu. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am simțit și eu indignarea sfântă manifestată de Isus în Templu?

  A mennyei örökség

  „Romolhatatlan, szeplőtelen és hervadhatatlan örökségre, amely a mennyekben van fenntartva számunkra.” (1Pt 1:4)Krisztus éppen tanított,...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....