Articolul precedentOpt piloni ai bucuriei
  Articolul următorKik nyerik el a pecsétet?

  Imaginează-ți

  Dar, după cum este scris: ,,Lucruri pe care ochiul nu le-a văzut, urechea nu le-a auzit, și la inima omului nu s-au suit, așa sunt lucrurile, pe care le-a pregătit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc”. (1 Corinteni 2:9)

  Ți-ai imaginat vreodată cerul sau noul pământ? Eu da. Apoi, uitându-mă la videoclipuri filmate prin diferite locuri de pe pământ, mi-am dat seama că imaginația mea în ceea ce privește lucrurile pregătite de Dumnezeu este foarte săracă. De fapt eu am încercat sa fac ceea ce El mi-a spus că nu pot „la inima omului nu s-au suit”. Ce este interesant la noi, oamenii, este că dorim să vedem și să auzim ceea ce nu ne-a fost descoperit și nu vedem, nu auzim, ceea ce ne-a descoperit Dumnezeu. Preocuparea noastră zilnică trebuie să fie îndreptată asupra lucrurilor care ne duc înspre făgăduința lucrurilor lui Dumnezeu.

  Relația noastră cu El și cu semenii noștri, bunătatea și dragostea pe care ni le-a arătat prin descoperirea Domnului Hristos și transpunerea lor în viața de zi cu zi, ne vor întări credința în promisiunile Lui. Credința ne poate umple golurile inimii pline de dorința după ceea ce am pierdut prin păcat, iar puterea Lui este cea care ne ajută să vedem dincolo de neputința noastră. Adam a privit neputincios pierderea Edenului, dar Dumnezeu a promis că totul va fi refăcut.

  Voi vedea eu lucrul acesta? Voi fi compatibil pentru a putea intra în posesia a ceea ce El mi-a pregătit? Mă pot cerceta cu ajutorul ultimului cuvânt din verset. Iubirea. Ce iubesc? Ceea ce a pregătit Dumnezeu sau pe Dumnezeu? Atenție la detalii… „ le-a pregătit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc.” Îndreaptă-ți astăzi ochiul, urechea și inima către cei pe care îi iubește Dumnezeu și iubește-i așa cum a făcut-o El. Dacă îi iubești pe semenii tăi îl iubești pe El și vei avea parte de lucrurile pregătite de Dumnezeu pentru tine.

  Sorin Bălăceanu, Master Ghid – Conferința Moldova

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Credința autentică

  „... aducându-mi aminte de credința sinceră care este în tine, care a locuit întâi în...

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....

  La umbra Celui atotputernic

  "Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt și se odihnește la umbra Celui atotputernic, zice...

  Publicate astăzi

  Asemănări

  Oamenii nu te pot critica pentru că ești iubitor, bucuros, împăciuitor, răbdător, bun, gata să ajuți, credincios, blând și temperat. Și dacă o fac, nu reușesc decât să arate cât sunt de decăzuți.

  O femeie distinsă

  Ca femei creștine, noi suntem binecuvântate și cinstite de Creatorul, Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Hristos. În Proverbele, capitolul 31, Dumnezeu ne prezintă criteriile Sale, care arată cum prețuiește El contribuția pe care o aducem în familie, biserică și comunitate.

  Acela care este puternic pentru a salva

  Abateți-vă privirea de la puterea celui rău, spre Acela care este puternic pentru a salva până la capăt. De ce credința voastră nu face brazde prin umbră până în locul unde Se află Hristos? El a luat robia roabă și le-a dat daruri oamenilor. El vă va învăța că Satana pretinde fiecare suflet care nu se unește cu Hristos. GÂNDESC MAI DEPARTE Ce anume din viața mea mă împiedică să privesc la Isus într-un mod susținut, consecvent? Ce folosește Diavolul pentru a-mi distrage atenția de la Dumnezeu?

  A kegyelmes meghívás

  „Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket.” (Mt 11:28)Jézus megvilágította a...

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...