Articolul precedentDoar opt
  Articolul următorAz elpecsételés ideje

  Cum ar fi dacă…

  Dar, după cum este scris: ,,Lucruri pe care ochiul nu le-a văzut, urechea nu le-a auzit, și la inima omului nu s-au suit, așa sunt lucrurile, pe care le-a pregătit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc”. (1 Corinteni 2:9)

  Când a fost ultima dată când ai rămas fără cuvinte şi poate chiar cu răsuflarea tăiată în fața unei senzaţii, unei imagini, unui sunet, unui obiect pe care nu l-ai mai văzut sau auzit până atunci? Poate că îţi place să pictezi, sau poate că îţi place să cânţi cu vocea sau la un instrument, sau poate că ai o pasiune pentru fotografie, concerte, sport, lectură sau plimbare. Oricare dintre acestea ar rezona cu sufletul tău, a existat măcar o dată un moment în care, cu răsuflarea tăiată, ai exclamat: „Uau!”.

  Ai stat şi ai privit minute în şir fără să poţi să îţi muţi privirea şi fără să vrei să mai pleci din locul acela. Sau, ai ascultat acele acorduri atât de minunate încât doar pe acele sunete le-ai auzit. Sau ai pipăit un material atât de catifelat, moale şi fin şi ai dorit imediat să fie al tău.

  Percepţiile senzoriale pe care le avem în urma unor astfel de experienţe, ne fac să visăm frumos la locuri, armonii sau lucruri pe care nu le-am văzut, auzit sau pipăit până atunci. Şi dacă aceste lucruri te fac să ţi le doreşti, cu cât mai minunate sunt lucrurile pe care le are pregătite Dumnezeu pentru tine.

  Dumnezeu te-a înzestrat cu simţuri pentru a te putea bucura de tot ce este în jurul tău. Şi chiar dacă tu crezi că le-ai văzut pe toate, tot mai descoperi lucruri, locuri sau armonii care îţi înalţă sufletul şi te duc cu gândul la Creator.

  Oare cât de minunate sunt lucrurile pregătite de Dumnezeu pentru tine? Chiar dacă ai încerca să-ţi imaginezi ceva din ceea ce crezi că Dumnezeu a pregătit pentru tine, pe baza experienţei tale de până acum, tot nu vei putea cuprinde cu mintea ce va fi atunci când Isus ţi le va oferi. Şi pentru că-L iubeşti, nu-ţi rămâne decât să îţi imaginezi şi să aştepţi cu nerăbdare să primeşti ceea ce Dumnezeul tău ţi-a pregătit.

  Marius Dorcea, Mentor – Conferința Muntenia

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....

  La umbra Celui atotputernic

  "Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt și se odihnește la umbra Celui atotputernic, zice...

  Dincolo de drame

  "Voi, negreșit, v-ați gândit să-mi faceți rău: dar Dumnezeu a schimbat răul în bine, ca...

  Publicate astăzi

  Ridică-te și mergi mai departe!

  Nu renunța niciodată la a-L urma pe Hristos pentru că ai căzut. Nu există creștin care să nu se fi împiedicat vreodată. Adevărații creștini sunt cei care se ridică și merg mai departe.

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Împărat al cerului

  Hristos a vorbit cu o putere care i-a zguduit pe oameni ca o furtună puternică. „Este scris: «Casa Mea se va chema o casă de rugăciune», dar voi ați făcut din ea o peșteră de tâlhari.” Glasul Lui a sunat ca o trâmbiță în Templu. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am simțit și eu indignarea sfântă manifestată de Isus în Templu?

  A mennyei örökség

  „Romolhatatlan, szeplőtelen és hervadhatatlan örökségre, amely a mennyekben van fenntartva számunkra.” (1Pt 1:4)Krisztus éppen tanított,...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....