Articolul precedentDoar opt se pot întâlni în pandemie
  Articolul următorIsten pecsétje

  Mai presus de orice ai putea visa

  Și El mi-a zis: ,,Harul Meu îți este de ajuns; căci puterea Mea în slăbiciune este făcută desăvârșită”. (2 Corinteni 12:9)

  Aurel era un tânăr plin de viață și cu tot viitorul înainte, dar la 14 ani un accident stupid îi marchează viața pentru totdeauna. Supărat pe Dumnezeu, în primă instanță caută să scape mai repede de viața ce devenise un calvar, dar printr-un complex de împrejurări ajunge să citească Biblia și viața lui se așază pe o traiectorie total neașteptată. Se implică în consilierea și pregătirea pentru viață a adolescenților, apoi editează o revistă dedicată oamenilor cu handicap locomotor și în cele din urmă își vede visul împlinit, devine membru fondator al Asociației Ridică-te și Umblă, care dezvoltă programe spirituale dedicate persoanelor cu dizabilități și care numără 29 de filiale în România.

  Uneori greutățile și vicisitudinile vieții se conturează în mintea noastră ca obstacole imposibil de depășit. Când suntem înconjurați de întuneric, ne este dificil să mai vedem soluțiile și să acționăm, panica ne blochează. Dar când noi nu mai găsim nicio soluție, Dumnezeu mai are 1000 de soluții care pot rezolva problema.
În față era Marea Roșie, în spate armata egiptenilor. Poporul era agitat, îngrozit. Din perspectiva umană situația era fără scăpare. Însă Moise era liniștit. Dumnezeu era cu ei. Profetul Elisei îl roagă pe Dumnezeu să deschidă ochii slujitorului său Ghehazi ca să vadă că îngerii lui Dumnezeu erau mai mulți decât armata sirienilor.

  Nicio problemă nu este mai mare decât Dumnezeul nostru. Să ne încredem în El în orice situație și să pășim înainte încrezători. Harul Lui ne este de ajuns. Slăbiciunile și neajunsurile noastre, situațiile imposibile ale vieții, sunt ocazii de aur în care putem observa mâna lui Dumnezeu care luptă pentru noi. Nu te plânge de ceea ce crezi că îți lipsește. Pune în mâna lui Dumnezeu ceea ce nu ai și ceea ce ai, Harul Lui e de ajuns. El poate face lucruri uimitoare din această mână de țărână, aparent lipsită de importanță.

  Sisu Beniamin Claudiu, Director Tineret – Conferința Oltenia

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....

  La umbra Celui atotputernic

  "Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt și se odihnește la umbra Celui atotputernic, zice...

  Dincolo de drame

  "Voi, negreșit, v-ați gândit să-mi faceți rău: dar Dumnezeu a schimbat răul în bine, ca...

  Publicate astăzi

  Ridică-te și mergi mai departe!

  Nu renunța niciodată la a-L urma pe Hristos pentru că ai căzut. Nu există creștin care să nu se fi împiedicat vreodată. Adevărații creștini sunt cei care se ridică și merg mai departe.

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Împărat al cerului

  Hristos a vorbit cu o putere care i-a zguduit pe oameni ca o furtună puternică. „Este scris: «Casa Mea se va chema o casă de rugăciune», dar voi ați făcut din ea o peșteră de tâlhari.” Glasul Lui a sunat ca o trâmbiță în Templu. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am simțit și eu indignarea sfântă manifestată de Isus în Templu?

  A mennyei örökség

  „Romolhatatlan, szeplőtelen és hervadhatatlan örökségre, amely a mennyekben van fenntartva számunkra.” (1Pt 1:4)Krisztus éppen tanított,...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....