Nimic nu e imposibil cu El

  Și El mi-a zis: ,,Harul Meu îți este de ajuns; căci puterea Mea în slăbiciune este făcută desăvârșită”. (2 Corinteni 12:9)

  Fiecare dintre noi, cei care trăim pe acest pământ de confruntăm deseori cu situații dificile. De multe ori ne vedem învinși în fața problemelor cu care ne confruntăm sau slăbiciunilor pe care le avem. Unele situații par imposibile. Fiecare dintre noi a trăit această impresie.

  Gândește-te la Helen Keller care la vârsta de doi ani și-a pierdut auzul și vederea. Fiind în această situație se autodepășește, învață mai multe limbi, obține mari performanțe academice si devine o mare scriitoare. Sau Nick Vujicic, omul fără mâini și picioare care a inspirat milioane de vieți. Sau Beethoven care in mod paradoxal compune cele mai de succes opere după ce își pierde auzul. Sau Feodor Dostoievski care suferea de epilepsie, marchează secolul al XX prin profunzimea psihologică și spirituală a operelor sale.

  La fel ca noi, apostolul Pavel a fost un om supus slăbiciunilor umane. Dumnezeu nu a promis să schimbe împrejurările sau să ne ferească de necaz. Dumnezeu a promis să fie cu noi în mijlocul furtunii. El este cu noi în slăbiciunile noastre și ne dă putere să învingem.

  Dumnezeu îi spune lui Pavel: „Harul meu îți este de ajuns”. Pentru că orice deficiențe am avea, sau orice încercare ar veni peste noi, harul lui Dumnezeu ne dă putere să învingem. Harul lui Dumnezeu e pacea din mijlocul furtunii. Iar deficiențele pe care le avem prin harul lui Dumnezeu descoperă în noi puterea lui Dumnezeu.

  Harul lui Dumnezeu aduce schimbarea în viața noastră. Acoperă toate lipsurile noastre. Este tăria noastră. Este pacea lăuntrică pe care nu o poate lua nimeni.

  Prin acest har atunci când suntem slabi, de fapt suntem tari. Lasă-L pe Dumnezeu să aducă acest har in viața ta. Și vei vedea că harul Lui îți este de ajuns. Nimic nu e imposibil cu EL.

  Benone Pisuc, Pastor – Conferința Transilvania de Sud

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Fii bun!

  "Ceea ce face farmecul unui om este bunătatea lui. " Proverbe 19:22Un băiețel de 6...

  Rugaciunea

  ”Rugați-vă neîncetat” 1 Tesaloniceni 5. 17Rugăciunea este ca escaladatul munților. Munții... masivi, impunători, frumoși. În vechime,...

  Supărat pe instructor

  ”Domnul a răspuns: „Bine faci tu de te mânii?” Iona 4:4Fusese o seară ploioasă în...

  Sursa iubirii

  Domnul mi Se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi...

  Publicate astăzi

  Picaj

  Abuzezi de darul lui Dumnezeu de fiecare dată când lași pe oricine altcineva sau orice altceva în afară de Dumnezeu să te controleze.

  Un ucenic al lui Isus

  Matei a luat hotărârea pentru el, dar ce vom face noi când Isus ne atinge inima cu dragostea și mila Sa și spune: „Urmează-Mă”?

  Sfânt al lui Israel

  Conducătorii evrei nu L-au iubit pe Dumnezeu, de aceea s-au despărțit de El și I-au respins toate propunerile de soluționare corectă. Domnul Hristos, Preaiubitul lui Dumnezeu, a venit să revendice drepturile Proprietarului viei, dar gospodarii L-au tratat cu un dispreț evident. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am încercat să înăbuș vocea lui Isus pentru că mustra un anumit păcat preferat din viața mea? Există vreo diferență între mine și mulțimea care striga: „Răstignește-L”?

  A lélek kardja

  „Az idvesség sisakját is fölvegyétek, és a Léleknek kardját, amely az Isten beszéde." Ef 6:17Isten...

  Rugaciunea

  ”Rugați-vă neîncetat” 1 Tesaloniceni 5. 17Rugăciunea este ca escaladatul munților. Munții... masivi, impunători, frumoși. În vechime,...