Articolul precedentMai scurtă cu opt ani
  Articolul următorA szentély megtisztítása

  De Mână cu Dumnezeu

  Și El mi-a zis: ,,Harul Meu îți este de ajuns; căci puterea Mea în slăbiciune este făcută desăvârșită”. (2 Corinteni 12:9)

  Simți că îți lipsește ceva? Sunt șanse foarte mari să te fi confruntat destul de des cu această întrebare. Este adevărat, poate nu ți-a fost adresată de cineva neapărat, poate te-ai întrebat doar tu în momentele de reflecție personală. Poate ești o persoană puternică, un fiu sau o fiică model, un prieten sau o prietenă de nădejde, cel mai bun frate sau soră și simți că nu ai mai avea nevoie de nimic.

  Vreau să știi însă că la polul opus sunt acele persoane care se lupta zilnic cu propriile lor slăbiciuni. Se simt descurajate, sunt ușor rănite prin cuvinte dure sau mai puțin dure, plâng în momentul în care cineva se poartă urât cu ele și încearcă cu tot dinadinsul să se agațe de ceva pentru a face față încercărilor.

  Dacă nu tu, atunci poate altcineva apropiat ție are impresia că indiferent de efortul pe care îl depune, nu reușește să facă față anumitor probleme. Ia aminte la gândul acesta. Indiferent de câte bunuri materiale am avea, mereu vom avea sentimentul că nu este suficient, nu-i așa? Și atunci, ce facem când suntem slabi? Ce facem când avem nevoie de ajutor? Când perspectiva din care privești acest viitor nesigur nu indică un sens deslușit, iar inima pare că nu găsește răspunsuri din resurse proprii, amintește-ți că ai un Dumnezeu mare, gata să facă ordine în sufletul și mintea ta, gata să răstoarne situații, dornic să rearanjeze piesele inimii tale pentru ca slăbiciunea ta să fie risipită și să înțelegi că, de mână cu Dumnezeul tău, poți fi doar puternic.

  Lucian Mihăilă, Pastor – Conferința Moldova

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Credința autentică

  „... aducându-mi aminte de credința sinceră care este în tine, care a locuit întâi în...

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....

  La umbra Celui atotputernic

  "Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt și se odihnește la umbra Celui atotputernic, zice...

  Publicate astăzi

  Asemănări

  Oamenii nu te pot critica pentru că ești iubitor, bucuros, împăciuitor, răbdător, bun, gata să ajuți, credincios, blând și temperat. Și dacă o fac, nu reușesc decât să arate cât sunt de decăzuți.

  O femeie distinsă

  Ca femei creștine, noi suntem binecuvântate și cinstite de Creatorul, Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Hristos. În Proverbele, capitolul 31, Dumnezeu ne prezintă criteriile Sale, care arată cum prețuiește El contribuția pe care o aducem în familie, biserică și comunitate.

  Acela care este puternic pentru a salva

  Abateți-vă privirea de la puterea celui rău, spre Acela care este puternic pentru a salva până la capăt. De ce credința voastră nu face brazde prin umbră până în locul unde Se află Hristos? El a luat robia roabă și le-a dat daruri oamenilor. El vă va învăța că Satana pretinde fiecare suflet care nu se unește cu Hristos. GÂNDESC MAI DEPARTE Ce anume din viața mea mă împiedică să privesc la Isus într-un mod susținut, consecvent? Ce folosește Diavolul pentru a-mi distrage atenția de la Dumnezeu?

  A kegyelmes meghívás

  „Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket.” (Mt 11:28)Jézus megvilágította a...

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...