Articolul precedentNouă reprize la box
  Articolul următorA végső küzdelem

  Darul lui Dumnezeu

  Căci prin har ați fost mântuiți, prin credință. Și aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu. (Efeseni 2:8)

  Înainte de a continua să citești devoționalul de astăzi, oprește-te la sfârșitul acestei propoziții și amintește-ți de ultima ocazie când ai primit un dar pe care ți-l doreai atât de mult. Stop, amintește-ți!

  Ți-ai amintit? Nu e așa, ne amintim cu plăcere de asemenea momente, pentru că ele au produs o stare pozitivă în mintea și viața noastră. Ce frumos!

  Acum, hai să ne gândim puțin la versetul de astăzi. Ce să însemne darul pe care Dumnezeu l-a făcut oamenilor, deși nimeni nu-l merita?

  Mai întâi de toate, trebuie să observăm că Dumnezeu a văzut că oamenilor le plac darurile. Pentru ca El să ne demonstreze cât de mult ne iubește a pregătit cel mai mare dar pe care cineva putea să-l ofere vreodată cuiva în istoria acestui pământ, darul mântuirii.

  Ce trebuie să facă cineva pentru a primim acest dar? Răspunsul este credința. Darul vieții veșnice este oferit prin credință. Așa cum un om primește darul mult dorit din partea unui alt om, tot așa, credința, înseamnă că omul păcătos, pierdut și vinovat, Îl primește pe Domnul Iisus, Cel mai mare dar, ca singura lui speranță de mântuire.

  Ce vom face cu darul pe care Dumnezeu l-a oferit tuturor oamenilor total gratuit și necondiționat? Există numai două opțiuni, fie îl primești, fie îl respingi. Dumnezeu va respecta deciziile fiecărui om, însă El ne îndeamnă zi de zi să alegem viața, adică să primim darul Lui.

  Înainte de a începe activitățile acestei zile, primește darul lui Dumnezeu în viața ta. Iar data viitoare, când vei face sau vei primi un dar, adu-ți aminte de darul mântuirii pe care Dumnezeu l-a oferit prin Domnului Iisus tuturor celor care Îl vor primi.

  Ține minte toată viața ta, Dumnezeu nu se schimbă, Dumnezeu nu minte, ce a promis, va face! Darul îți aparține, este al tău, este disponibil încă de pe acum! Bucură-te de el fă-l cunoscut și altora!

  Fii binecuvântat!

  Gavrilă Alexandru – Pastor stagiar, Începător – Conferința Oltenia

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Sursa iubirii

  Domnul mi Se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi...

  Faptul că trăiești, Dumnezeu are un plan cu tine

  „Mai înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale, te cunoșteam, și mai...

  Jurnalul meu de rugăciune

  "Prietenia Domnului este pentru cei ce se tem de El, și legământul făcut cu El...

  Samuel Morris, prieten cu Dumnezeu

  „Împrietenește-te dar cu Dumnezeu și vei avea pace; te vei bucura astfel iarăși de fericire.”...

  Publicate astăzi

  Cum să rămâi în viață

  Ai murit față de păcat - așa că rămâi mort! Ți-ai luat angajamentul de a-L urma pe Dumnezeu - așa că lucrează la acel angajament! Te-ai hotărât să renunți la rău - rămâi hotărât! Ai hotărât să nu intri în ring - atunci nu intra!

  Alegând viața din belșug

  Sper să învățăm să căutăm fața Lui și să ne încredem în cuvântul Său. El ne oferă viață din belșug – doar dacă Îi cerem. El ne iubește cu o iubire veșnică. Mă rog în fiecare zi să alegem viața trăită cu Dumnezeu.

  Luceafăr strălucitor de dimineață

  Este de făcut o mare lucrare și trebuie depuse toate eforturile posibile pentru a-L prezenta pe Hristos ca Salvatorul care iartă păcatele, Hristos, Purtătorul păcatelor, Hristos, Luceafărul strălucitor de dimineață. GÂNDESC MAI DEPARTE Care a fost cea mai recentă ocazie în care Dumnezeu Și-a arătat favoarea față de mine în timp ce încercam să-L prezint pe Hristos cuiva? Cum a fost să știu că Dumnezeu mă folosește pentru a-L prezenta altora pe Luceafărul strălucitor de dimineață?

  A békesség evangéliuma

  „És felsaruzván lábaitokat a békesség evangéliumának készségével... ” (Ef 6:15)A bűn járványa" között élünk, amit...

  Faptul că trăiești, Dumnezeu are un plan cu tine

  „Mai înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale, te cunoșteam, și mai...