Articolul precedentLinia de nouă metri
  Articolul următorIsten közbelép népe érdekében

  Acel lucru vechi de care ai nevoie

  Căci prin har ați fost mântuiți, prin credință. Și aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu. (Efeseni 2:8)

  Când aveam vreo zece ani am primit de la un unchi de-al meu, un topor mic foarte ciudat. La un capăt avea lamă și în capătul celălalt un fel de corn. Nu îmi plăcea. Nu-i vedeam utilitatea. L-am abandonat repede printre alte lucruri vechi din podul casei. L-am redescoperit după alți zece ani, dar de data aceasta l-am privit cu alți ochi. Am înțeles cât era de valoros mai ales pentru mine, care începusem să hoinăresc pe munți. De fapt, nu era un topor banal, ci un tovarăș al montaniarzilor, un fel de piolet al zilelor noastre. L-am scos din lada de vechituri. L-am șlefuit și aveam pe munte cel mai tare piolet. Mă întrebam cum de am putut să îl țin aruncat în pod atâta timp?

  Cred că și ție ți s-a întâmplat să afli valoarea unor daruri, mult mai târziu după ce le-ai primit.

  Astăzi Isus îți oferă Darul de care tu si nevoie. Bucură-te de el, șlefuiește-l, pune-l în valoare și la rândul tău poți să dăruiești ceva unui prieten făcându-i ziua frumoasă. Îți doresc o zi plină de bucurie!

  Marin Chirileanu, Master Ghid – Conferința Moldova

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Cătălina

  Blândețeaa voastră să fie cunoscută de toți oamenii. Domnul este aproape. (Filipeni 4:5)Era o zi...

  Brandul tău

  Blândețea voastră să fie cunoscută de toți oamenii. Domnul este aproape. (Filipeni 4:5)Un procent din...

  Pot să fiu mai blând?

  Blândețea voastră să fie cunoscută de toți oamenii. Domnul este aproape. (Filipeni 4:5)Ne scuzăm uneori...

  Nimic sau Totul

  Blândețea voastră să fie cunoscută de toți oamenii. Domnul este aproape. (Filipeni 4:5)Putem stabili încă...

  Publicate astăzi

  Spitalul numărul 9

  Există și o formă foarte pozitivă de nebunie – nebunia pentru Dumnezeu și pentru Evanghelie. Apostolul Pavel prefera ca oamenii să îl considere nebun când vorbea despre Mântuitorul lui, dar să știe că, în ochii lui Dumnezeu, el este văzut ca un slujitor înțelept și dedicat în totalitate.

  Discuția de la prânz

  Isus este la fiecare masă cu tine. El cântă cu vocea și la instrumente; El folosește pe oricine. Calitățile sonice ale vocii și ale pianului vor atrage bărbați și femei să Îl cunoască pe Împăratul nostru care Se întoarce curând.

  Lefteră, dar fericită

  Dumnezeu ne dăduse o dovadă indiscutabilă a grijii Sale. Trebuie să ne aducem aminte că, atât în vremuri bune, cât şi în vremuri grele, Dumnezeu este întotdeauna de partea noastră. Să îi recunoaştem bunătatea şi să-L lăudăm cu bucurie!

  Un ajutor neașteptat

  Doamne, ajută-mă să fiu și eu un Barnaba pentru vreun tânăr neacceptat de lângă mine! PROVOCARE: Oferă-le încurajare și o mână întinsă tinerilor din biserica ta și îndeamnă-i și pe alții să te urmeze în acest demers!

  Éjjel és nappal Istenhez kiáltanak

  „És elküldettek a levelek futárok által a király minden tartományába, hogy kipusztítsák, megöljék és megsemmisítsék...