Articolul precedentLinia de nouă metri
  Articolul următorIsten közbelép népe érdekében

  Acel lucru vechi de care ai nevoie

  Căci prin har ați fost mântuiți, prin credință. Și aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu. (Efeseni 2:8)

  Când aveam vreo zece ani am primit de la un unchi de-al meu, un topor mic foarte ciudat. La un capăt avea lamă și în capătul celălalt un fel de corn. Nu îmi plăcea. Nu-i vedeam utilitatea. L-am abandonat repede printre alte lucruri vechi din podul casei. L-am redescoperit după alți zece ani, dar de data aceasta l-am privit cu alți ochi. Am înțeles cât era de valoros mai ales pentru mine, care începusem să hoinăresc pe munți. De fapt, nu era un topor banal, ci un tovarăș al montaniarzilor, un fel de piolet al zilelor noastre. L-am scos din lada de vechituri. L-am șlefuit și aveam pe munte cel mai tare piolet. Mă întrebam cum de am putut să îl țin aruncat în pod atâta timp?

  Cred că și ție ți s-a întâmplat să afli valoarea unor daruri, mult mai târziu după ce le-ai primit.

  Astăzi Isus îți oferă Darul de care tu si nevoie. Bucură-te de el, șlefuiește-l, pune-l în valoare și la rândul tău poți să dăruiești ceva unui prieten făcându-i ziua frumoasă. Îți doresc o zi plină de bucurie!

  Marin Chirileanu, Master Ghid – Conferința Moldova

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Rugaciunea

  ”Rugați-vă neîncetat” 1 Tesaloniceni 5. 17Rugăciunea este ca escaladatul munților. Munții... masivi, impunători, frumoși. În vechime,...

  Supărat pe instructor

  ”Domnul a răspuns: „Bine faci tu de te mânii?” Iona 4:4Fusese o seară ploioasă în...

  Sursa iubirii

  Domnul mi Se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi...

  Faptul că trăiești, Dumnezeu are un plan cu tine

  „Mai înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale, te cunoșteam, și mai...

  Publicate astăzi

  Robul lui Dumnezeu

  Odată ce ești convins că Dumnezeu te iubește și că îți vrea binele, atunci nu ți se mai pare deloc nebunesc sau greu să Îl iubești la rândul tău.

  Cât de aproape este sfârșitul?

  Nimeni nu cunoaște exact răspunsul la întrebarea: „Cât de aproape este sfârșitul?” Totuși, David, vorbind cu Dumnezeu, ne lasă o mângâiere și o reasigurare: „Tu ești adăpostul și scutul meu; eu nădăjduiesc în făgăduința Ta” (Psalmii 119:114).

  Centru al tuturor bunătăților

  Când va fi cântărit în balanța de aur a sanctuarului, bogatul egoist și avar va fi găsit cu lipsă, în timp ce săracul, care s-a bazat cu credință numai pe Dumnezeu pentru virtutea și bunătatea Sa, va fi declarat moștenitor al bogățiilor veșnice din Împărăția lui Dumnezeu. GÂNDESC MAI DEPARTE De ce a ales Isus să devină sărac, să împărtășească soarta celor lipsiți de putere și marginalizați? Cum aș putea să imit dragostea lui Isus pentru suferinzi și oprimați?

  Az üdvösség sisakja

  „Az üdvösség sisakját is fölvegyétek" Ef 6:17Isten arra szólít fel, hogy foglalkozzunk nagyszerű és tiszta...

  Supărat pe instructor

  ”Domnul a răspuns: „Bine faci tu de te mânii?” Iona 4:4Fusese o seară ploioasă în...