Locul meritat

  Blândețea voastră să fie cunoscută de toți oamenii. Domnul este aproape. (Filipeni 4:5)

  Dacă familia ta are o mașină, știi cât de important este să aibă un loc de parcare. Așa a fost și în cazul meu.

  Administrația de locatari a stabilit o întâlnire cu toți posesorii de autoturisme din bloc, pentru a se decide locurile din parcarea auto. A fost și o ocazie unde am cunoscut pentru prima dată toți vecinii. Fiecare vecin a început cu comentarii și argumentări, apoi cu supărări și într-un final s-a ajuns și la jigniri. Deși doream un loc anume pe criteriul primului venit, am lăsat lucrurile să decurgă de la sine. Acest lucru a făcut să nu am loc nici măcar acolo unde nu mai dorea nimeni. Așa că am rămas cu un loc lângă scară, care nici măcar nu fusese marcat, în speranța că va fi numerotat ulterior. Ulterior, locul chiar a fost marcat și numerotat. Locatarii au aflat astfel că au un vecin care nu este certăreț și lasă de la el când este nevoie, iar de atunci eu am fost bucuros să am acel loc foarte aproape de scară.

  Poate și tu vrei să primești ceea ce meriți, dar dacă vei alege să fii blând, atunci te vei bucura de lucruri mai frumoase decât cele la care doar speri acum.

  Cere-i zilnic Domnului să îți fie aproape și alege să fii blând cum este El.

  Gusti Angheluță, Director Asociat Conferință – Conferința Oltenia

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Cătălina

  Blândețeaa voastră să fie cunoscută de toți oamenii. Domnul este aproape. (Filipeni 4:5)Era o zi...

  Brandul tău

  Blândețea voastră să fie cunoscută de toți oamenii. Domnul este aproape. (Filipeni 4:5)Un procent din...

  Pot să fiu mai blând?

  Blândețea voastră să fie cunoscută de toți oamenii. Domnul este aproape. (Filipeni 4:5)Ne scuzăm uneori...

  Nimic sau Totul

  Blândețea voastră să fie cunoscută de toți oamenii. Domnul este aproape. (Filipeni 4:5)Putem stabili încă...

  Publicate astăzi

  Spitalul numărul 9

  Există și o formă foarte pozitivă de nebunie – nebunia pentru Dumnezeu și pentru Evanghelie. Apostolul Pavel prefera ca oamenii să îl considere nebun când vorbea despre Mântuitorul lui, dar să știe că, în ochii lui Dumnezeu, el este văzut ca un slujitor înțelept și dedicat în totalitate.

  Discuția de la prânz

  Isus este la fiecare masă cu tine. El cântă cu vocea și la instrumente; El folosește pe oricine. Calitățile sonice ale vocii și ale pianului vor atrage bărbați și femei să Îl cunoască pe Împăratul nostru care Se întoarce curând.

  Lefteră, dar fericită

  Dumnezeu ne dăduse o dovadă indiscutabilă a grijii Sale. Trebuie să ne aducem aminte că, atât în vremuri bune, cât şi în vremuri grele, Dumnezeu este întotdeauna de partea noastră. Să îi recunoaştem bunătatea şi să-L lăudăm cu bucurie!

  Un ajutor neașteptat

  Doamne, ajută-mă să fiu și eu un Barnaba pentru vreun tânăr neacceptat de lângă mine! PROVOCARE: Oferă-le încurajare și o mână întinsă tinerilor din biserica ta și îndeamnă-i și pe alții să te urmeze în acest demers!

  Éjjel és nappal Istenhez kiáltanak

  „És elküldettek a levelek futárok által a király minden tartományába, hogy kipusztítsák, megöljék és megsemmisítsék...