Locul meritat

  Blândețea voastră să fie cunoscută de toți oamenii. Domnul este aproape. (Filipeni 4:5)

  Dacă familia ta are o mașină, știi cât de important este să aibă un loc de parcare. Așa a fost și în cazul meu.

  Administrația de locatari a stabilit o întâlnire cu toți posesorii de autoturisme din bloc, pentru a se decide locurile din parcarea auto. A fost și o ocazie unde am cunoscut pentru prima dată toți vecinii. Fiecare vecin a început cu comentarii și argumentări, apoi cu supărări și într-un final s-a ajuns și la jigniri. Deși doream un loc anume pe criteriul primului venit, am lăsat lucrurile să decurgă de la sine. Acest lucru a făcut să nu am loc nici măcar acolo unde nu mai dorea nimeni. Așa că am rămas cu un loc lângă scară, care nici măcar nu fusese marcat, în speranța că va fi numerotat ulterior. Ulterior, locul chiar a fost marcat și numerotat. Locatarii au aflat astfel că au un vecin care nu este certăreț și lasă de la el când este nevoie, iar de atunci eu am fost bucuros să am acel loc foarte aproape de scară.

  Poate și tu vrei să primești ceea ce meriți, dar dacă vei alege să fii blând, atunci te vei bucura de lucruri mai frumoase decât cele la care doar speri acum.

  Cere-i zilnic Domnului să îți fie aproape și alege să fii blând cum este El.

  Gusti Angheluță, Director Asociat Conferință – Conferința Oltenia

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Rugaciunea

  ”Rugați-vă neîncetat” 1 Tesaloniceni 5. 17Rugăciunea este ca escaladatul munților. Munții... masivi, impunători, frumoși. În vechime,...

  Supărat pe instructor

  ”Domnul a răspuns: „Bine faci tu de te mânii?” Iona 4:4Fusese o seară ploioasă în...

  Sursa iubirii

  Domnul mi Se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi...

  Faptul că trăiești, Dumnezeu are un plan cu tine

  „Mai înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale, te cunoșteam, și mai...

  Publicate astăzi

  Robul lui Dumnezeu

  Odată ce ești convins că Dumnezeu te iubește și că îți vrea binele, atunci nu ți se mai pare deloc nebunesc sau greu să Îl iubești la rândul tău.

  Cât de aproape este sfârșitul?

  Nimeni nu cunoaște exact răspunsul la întrebarea: „Cât de aproape este sfârșitul?” Totuși, David, vorbind cu Dumnezeu, ne lasă o mângâiere și o reasigurare: „Tu ești adăpostul și scutul meu; eu nădăjduiesc în făgăduința Ta” (Psalmii 119:114).

  Centru al tuturor bunătăților

  Când va fi cântărit în balanța de aur a sanctuarului, bogatul egoist și avar va fi găsit cu lipsă, în timp ce săracul, care s-a bazat cu credință numai pe Dumnezeu pentru virtutea și bunătatea Sa, va fi declarat moștenitor al bogățiilor veșnice din Împărăția lui Dumnezeu. GÂNDESC MAI DEPARTE De ce a ales Isus să devină sărac, să împărtășească soarta celor lipsiți de putere și marginalizați? Cum aș putea să imit dragostea lui Isus pentru suferinzi și oprimați?

  Az üdvösség sisakja

  „Az üdvösség sisakját is fölvegyétek" Ef 6:17Isten arra szólít fel, hogy foglalkozzunk nagyszerű és tiszta...

  Supărat pe instructor

  ”Domnul a răspuns: „Bine faci tu de te mânii?” Iona 4:4Fusese o seară ploioasă în...