Pot să fiu mai blând?

  Blândețea voastră să fie cunoscută de toți oamenii. Domnul este aproape. (Filipeni 4:5)

  Ne scuzăm uneori reacțiile necreștinești la anumiți stimuli provocatori externi, punând pe seama temperamentului (latura dinamico-energetică a personalității) furia manifestată în diverse forme.

  În epistola apostolului Pavel către Galateni blândețea este prezentată drept o caracteristică esențială a creștinului, această roadă nefiind asociată doar unui anume tip de temperament dominant.

  Dacă teoriile spun că temperamentul este dimensiunea personalității care nu se schimbă, viața apostolului Petru bate orice teorie, aceasta pentru că din omul care scoate sabia tăind urechea soldatului în grădina Ghetsimani, Dumnezeu face un păstor blând de mielușei, oițe și oi.

  Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să te facă mai blând! Nu îi vei impresiona pe toți prietenii prin această calitate, dar, cu siguranță, vei înainta mult în drumul spre cer.

  Gabriel Nicola, Ghid – Conferința Banat

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Nu ești o povară prea mare

  „Până la bătrânețea voastră Eu voi fi Același, până la căruntețile voastre vă voi sprijini.....

  Un pas necontrolat

  "Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi. "...

  Fii bun!

  "Ceea ce face farmecul unui om este bunătatea lui. " Proverbe 19:22Un băiețel de 6...

  Rugaciunea

  ”Rugați-vă neîncetat” 1 Tesaloniceni 5. 17Rugăciunea este ca escaladatul munților. Munții... masivi, impunători, frumoși. În vechime,...

  Publicate astăzi

  Sătul să fi bun

  A fi bun - a fi ascultător așa cum îți cere Dumnezeu - înseamnă a fi pregătit pentru ce are Dumnezeu mai bun să ofere.

  Totul va fi clar

  Poate niciodată nu vom înțelege motivul pentru multele lucruri care ni se întâmplă în această viață, dar știu că „Într-o zi, El îmi va explica totul”. Aștept cu nerăbdare acea zi.

  Model perfect

  Dacă ne mărturisim păcatele și le abandonăm, dacă venim la Isus în pocăință și în umilința sufletului, recunoscându-ne incapacitatea de a îndepărta chiar și un punct sau o pată de păcat și sprijinindu-ne numai pe meritele Mântuitorului crucificat, putem aștepta iertarea, căci cuvântul Lui e garantat. GÂNDESC MAI DEPARTE Se află ceva în viața mea care mă împiedică să-L urmez pe Hristos fără rezerve?

  A hűség követelménye

  „Te azért a munkának terhét hordozzad, mint Jézus Krisztus jó vitéze.” (2Tim 2:3)Krisztus katonái vagyunk,...

  Un pas necontrolat

  "Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi. "...