Care este secretul?

  Dar acum lăsați-vă de toate aceste lucruri: de mânie, de vrăjmășie, de răutate, de clevetire, de vorbele rușinoase, cari v-ar putea ieși din gură. (Coloseni 3:8)

  Se spune că un pictor italian a căutat multă vreme un model după care să picteze o față de înger. Într-o zi a văzut un copil drăguț, cu privire blândă și foarte drăgălaș. Părinții copilului au fost de acord ca pictorul să realizeze tabloul.

  Când portretul a fost realizat, pictorul îl așeză în biroul său. Toți cei ce veneau pe la el admirau tabloul de o frumusețe rară. După mulți ani, pictorul s-a gândit că frumusețea îngerului ar fi și mai izbitoare dacă ar așeza alături un alt portret care să insufle groază. După mult timp, vizitând o închisoare, a găsit modelul dorit: un tânăr cu fața împietrită ce exprima o răutate cruntă. Ceru permisiunea de a face o schiță pentru tabloul său. După ce termină, află din ce familie face parte și mare i-a fost mirarea să constate că acel tânăr era chiar copilul cu fața de înger. Nu exista nicio asemănare între cele două tablouri.

  Păcatul îl dezumanizează pe om. Uneori, cu toate că păcatul nu ne face bine, continuăm să-l facem, amăgindu-ne că într-o bună zi vom fi altfel. Inamicul nostru cel mai mare este amânarea. Nu lăsa pe mâine… Astăzi este ziua deciziilor importante! Astăzi poți să schimbi ceva! Textul de astăzi ne încurajează să ne lăsăm de toate acele lucruri care nu ne onorează.

  Am să-ți spun un secret: oricare ar fi problema cu care te confrunți, oricât de mare ar fi aceasta, nu ești singur! Prietenul nostru, Domnul Isus, ne este alături în orice luptă. Cu El viața ta va fi altfel!

  Ciurea Alexandru, Pastor – Conferința Muntenia

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Stima de sine

  Nimeni să nu-ți disprețuiască tinerețea; ci fii o pildă pentru credincioși: în vorbire, în purtare,...

  Un model autentic

  Nimeni să nu-ți disprețuiască tinerețea; ci fii o pildă pentru credincioși: în vorbire, în purtare,...

  Dumnezeu te cunoaște

  Nimeni să nu-ți disprețuiască tinerețea; ci fii o pildă pentru credincioși: în vorbire, în purtare,...

  Fii tu modelul!

  Nimeni să nu-ți disprețuiască tinerețea; ci fii o pildă pentru credincioși: în vorbire, în purtare,...

  Publicate astăzi

  ARO 10

  Un obiect vechi așezat lângă ceva nou va face două lucruri: în primul rând, va arăta urâțenia celui vechi și va știrbi destul de mult și din frumusețea celui nou. Așadar, pune-ți ca țintă schimbarea totală și nu compromite eforturile pe care oricum le faci, dacă vrei să obții un rezultat cu adevărat bun!

  Poți învăța multe de la găini

  Când Dumnezeu a creat animalele, le-a învățat moduri diferite de a se comporta. Trebuie să ne rugăm în fiecare zi ca Dumnezeu să ne ajute să fim buni și răbdători și apoi, asemenea puicuței galbene, să avem grijă de corpul nostru așa cum El a intenționat de la început.

  „Păcatele îţi sunt iertate”

  Vindecarea spirituală din păcat este o nevoie pe care o are întreaga omenire: cei care suferă cel mai mult nu sunt cei mai mari păcătoşi; clerul nu are autoritate să ierte. Cel care le citeşte inimile şi unora, şi altora vrea să încurajeze pe oricine să caute iertarea.

  Fii un model autentic!

  Doamne, Te rog să desăvârșești în mine un caracter din care cinstea să nu facă parte doar ocazional! Și fă din influența mea un motiv în plus pentru care oamenii care mă întâlnesc să-și dorească Cerul! Provocare: Fă tot ce poți pentru a fi cinstit în toate domeniile vieții tale! Și pentru ca cinstea să fie deplină, caută să discuți deschis cu cineva căruia i-ai greșit, recunoscând în mod cinstit limitele tale umane și cerându-i iertare!

  Isten ítélete és az armageddoni csata

  „Elhat e harsogás a földnek végére, mert pere van az Úrnak a pogányokkal, Ő minden...