Care este secretul?

  Dar acum lăsați-vă de toate aceste lucruri: de mânie, de vrăjmășie, de răutate, de clevetire, de vorbele rușinoase, cari v-ar putea ieși din gură. (Coloseni 3:8)

  Se spune că un pictor italian a căutat multă vreme un model după care să picteze o față de înger. Într-o zi a văzut un copil drăguț, cu privire blândă și foarte drăgălaș. Părinții copilului au fost de acord ca pictorul să realizeze tabloul.

  Când portretul a fost realizat, pictorul îl așeză în biroul său. Toți cei ce veneau pe la el admirau tabloul de o frumusețe rară. După mulți ani, pictorul s-a gândit că frumusețea îngerului ar fi și mai izbitoare dacă ar așeza alături un alt portret care să insufle groază. După mult timp, vizitând o închisoare, a găsit modelul dorit: un tânăr cu fața împietrită ce exprima o răutate cruntă. Ceru permisiunea de a face o schiță pentru tabloul său. După ce termină, află din ce familie face parte și mare i-a fost mirarea să constate că acel tânăr era chiar copilul cu fața de înger. Nu exista nicio asemănare între cele două tablouri.

  Păcatul îl dezumanizează pe om. Uneori, cu toate că păcatul nu ne face bine, continuăm să-l facem, amăgindu-ne că într-o bună zi vom fi altfel. Inamicul nostru cel mai mare este amânarea. Nu lăsa pe mâine… Astăzi este ziua deciziilor importante! Astăzi poți să schimbi ceva! Textul de astăzi ne încurajează să ne lăsăm de toate acele lucruri care nu ne onorează.

  Am să-ți spun un secret: oricare ar fi problema cu care te confrunți, oricât de mare ar fi aceasta, nu ești singur! Prietenul nostru, Domnul Isus, ne este alături în orice luptă. Cu El viața ta va fi altfel!

  Ciurea Alexandru, Pastor – Conferința Muntenia

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Nu ești o povară prea mare

  „Până la bătrânețea voastră Eu voi fi Același, până la căruntețile voastre vă voi sprijini.....

  Un pas necontrolat

  "Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi. "...

  Fii bun!

  "Ceea ce face farmecul unui om este bunătatea lui. " Proverbe 19:22Un băiețel de 6...

  Rugaciunea

  ”Rugați-vă neîncetat” 1 Tesaloniceni 5. 17Rugăciunea este ca escaladatul munților. Munții... masivi, impunători, frumoși. În vechime,...

  Publicate astăzi

  Sătul să fi bun

  A fi bun - a fi ascultător așa cum îți cere Dumnezeu - înseamnă a fi pregătit pentru ce are Dumnezeu mai bun să ofere.

  Totul va fi clar

  Poate niciodată nu vom înțelege motivul pentru multele lucruri care ni se întâmplă în această viață, dar știu că „Într-o zi, El îmi va explica totul”. Aștept cu nerăbdare acea zi.

  Model perfect

  Dacă ne mărturisim păcatele și le abandonăm, dacă venim la Isus în pocăință și în umilința sufletului, recunoscându-ne incapacitatea de a îndepărta chiar și un punct sau o pată de păcat și sprijinindu-ne numai pe meritele Mântuitorului crucificat, putem aștepta iertarea, căci cuvântul Lui e garantat. GÂNDESC MAI DEPARTE Se află ceva în viața mea care mă împiedică să-L urmez pe Hristos fără rezerve?

  A hűség követelménye

  „Te azért a munkának terhét hordozzad, mint Jézus Krisztus jó vitéze.” (2Tim 2:3)Krisztus katonái vagyunk,...

  Un pas necontrolat

  "Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi. "...