Nu mă mai cert cu tine!

  Dar acum lăsați-vă de toate aceste lucruri: de mânie, de vrăjmășie, de răutate, de clevetire, de vorbele rușinoase, cari v-ar putea ieși din gură. (Coloseni 3:8)

  De câte ori se întâmplă că ne certăm cu părinții noștri? Și de câte ori ne supărăm pe ei, fiindcă credem că nu ne înțeleg?

  Odată, am auzit o întâmplare despre o fată care avea 17 ani și aproape în fiecare zi s-a certat cu părinții ei. Într-o zi fata venise foarte supărată de la școală, pentru că s-a certat cu prietenul ei. Nu a vrut să le spună părinților ce s-a întâmplat, fiindcă credea că nu o vor înțelege. Însă când a sosit acasă mama ei, a observat că fata nu se simte bine, a întrebat-o și nu a lăsat-o până când nu i-a spus totul.

  După acesta, părinții i-au spus să nu se mai gândească la asta că se vor întâmpla lucruri și mai rele. Ea s-a supărat și s-a mutat de acasă la o prietenă. Când a ieșit pe ușă, a spus că nu o să se mai întâlnească niciodată cu ei.

  Așa au trecut anii… Într-o zi verișoara ei a sunat-o și i-a spus că tatăl ei suferise un infarct și decedase. Ea și-a adus aminte de toate lucrurile, cum s-a certat cu el și ce i-a spus ultima dată când l-a văzut. Acum, pentru prima dată a simțit un dor mare față de părinții ei. Fata a căzut in depresie profundă. După un timp, și-a pus viața la punct și s-a dus să-și ceară iertare de la mama ei.

  Probabil că nu se vor sfârși toate certurile astfel, dar să ne gândim că părinții noștri suferă foarte mult pentru fiecare ceartă și niciodată nu știm ce se va întampla în viitor.

  ,,Dar acum lăsaţi-vă de toate aceste lucruri: de mânie, de vrăjmăşie, de răutate, de clevetire, de vorbele ruşinoase care v-ar putea ieşi din gură.” (Col. 3. 8)

  Tobias Renata, Explorator – Conferința Transilvania de Nord

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Nu ești o povară prea mare

  „Până la bătrânețea voastră Eu voi fi Același, până la căruntețile voastre vă voi sprijini.....

  Un pas necontrolat

  "Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi. "...

  Fii bun!

  "Ceea ce face farmecul unui om este bunătatea lui. " Proverbe 19:22Un băiețel de 6...

  Rugaciunea

  ”Rugați-vă neîncetat” 1 Tesaloniceni 5. 17Rugăciunea este ca escaladatul munților. Munții... masivi, impunători, frumoși. În vechime,...

  Publicate astăzi

  Sătul să fi bun

  A fi bun - a fi ascultător așa cum îți cere Dumnezeu - înseamnă a fi pregătit pentru ce are Dumnezeu mai bun să ofere.

  Totul va fi clar

  Poate niciodată nu vom înțelege motivul pentru multele lucruri care ni se întâmplă în această viață, dar știu că „Într-o zi, El îmi va explica totul”. Aștept cu nerăbdare acea zi.

  Model perfect

  Dacă ne mărturisim păcatele și le abandonăm, dacă venim la Isus în pocăință și în umilința sufletului, recunoscându-ne incapacitatea de a îndepărta chiar și un punct sau o pată de păcat și sprijinindu-ne numai pe meritele Mântuitorului crucificat, putem aștepta iertarea, căci cuvântul Lui e garantat. GÂNDESC MAI DEPARTE Se află ceva în viața mea care mă împiedică să-L urmez pe Hristos fără rezerve?

  A hűség követelménye

  „Te azért a munkának terhét hordozzad, mint Jézus Krisztus jó vitéze.” (2Tim 2:3)Krisztus katonái vagyunk,...

  Un pas necontrolat

  "Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi. "...