Articolul precedentPorunca a zecea
  Articolul următorAz élet kalauza

  O zi cu Isus

  Și Însuși Domnul nostru Isus Hristos, și Dumnezeu, Tatăl nostru, care ne-a iubit și ne-a dat, prin harul Său, o mângâiere veşnică și o bună nădejde, să vă mângâie inimile, și să vă întărească în orice lucru și cuvânt bun! (2 Tesaloniceni 2:16,17)

  Dacă ai trăi în Israel, astăzi ar fi ziua ta, ziua copilului, iar dacă ai fi trăit acum 2000 de ani, poate ai fi fost chiar in compania lui Isus pe Muntele Fericirilor, stând cu fața spre marea Galileii. Nu cred că ai putea să ai o zi mai minunată ca asta.

  Să fii astăzi împreună cu Isus, să admiri frumusețea florilor ce cresc în zonă și să te bălăcești cu picioarele în apa caldă a mării Galileei! Dacă peisajul este impresionant, cu atât mai mult prezența lui Isus face ca această sărbătoare, a zilei copilului, să fie și mai impresionantă. El a iubit foarte mult copiii și a avut momente speciale în care a stat împreună cu ei, și-a rezervat timp doar pentru ei. Dar lucrurile nu s-au schimbat! Și astăzi este la fel. El vrea să stea pur și simplu lângă tine, să discute cu tine despre problemele și bucuriile tale, iar tu să nu ai altceva de făcut decât să te bucuri de prezenta Sa.

  Știu… ai și școală, dar timpul petrecut cu El este mai prețios și mai important decât orice activitate. El vrea să-ți dea o mângâiere veșnică, care nu trece nici când ai prea multe teme, nici când părinții te cicălesc prea tare. Simți cum pune mâna pe umărul tău și-ți vorbește? El știe ce poți deveni și are încredere în capacitățile tale, pentru că darurile pe care le-ai primit, sunt de la EL. Vrea să te întărească în toate lucrurile bune și să ai doar cuvinte frumoase pe buzele tale. Vrei să fii ceva mai mult decât ești?

  Poate că ai proiecte abandonate sau vise neîmplinite… Nu te descuraja! Astăzi Isus dorește să te asigure că este lângă tine să-ți întărească pașii! Nu te lăsa! Caută prezența Lui și El îți va da succes în tot ce faci!

  Valentin Marin, Ghid – Conferința Muntenia

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Credința autentică

  „... aducându-mi aminte de credința sinceră care este în tine, care a locuit întâi în...

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....

  La umbra Celui atotputernic

  "Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt și se odihnește la umbra Celui atotputernic, zice...

  Publicate astăzi

  Asemănări

  Oamenii nu te pot critica pentru că ești iubitor, bucuros, împăciuitor, răbdător, bun, gata să ajuți, credincios, blând și temperat. Și dacă o fac, nu reușesc decât să arate cât sunt de decăzuți.

  O femeie distinsă

  Ca femei creștine, noi suntem binecuvântate și cinstite de Creatorul, Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Hristos. În Proverbele, capitolul 31, Dumnezeu ne prezintă criteriile Sale, care arată cum prețuiește El contribuția pe care o aducem în familie, biserică și comunitate.

  Acela care este puternic pentru a salva

  Abateți-vă privirea de la puterea celui rău, spre Acela care este puternic pentru a salva până la capăt. De ce credința voastră nu face brazde prin umbră până în locul unde Se află Hristos? El a luat robia roabă și le-a dat daruri oamenilor. El vă va învăța că Satana pretinde fiecare suflet care nu se unește cu Hristos. GÂNDESC MAI DEPARTE Ce anume din viața mea mă împiedică să privesc la Isus într-un mod susținut, consecvent? Ce folosește Diavolul pentru a-mi distrage atenția de la Dumnezeu?

  A kegyelmes meghívás

  „Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket.” (Mt 11:28)Jézus megvilágította a...

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...