Articolul precedentValoarea lui zero
  Articolul următorKrisztus eljövetelének napja

  Planuri mărețe

  Și Însuși Domnul nostru Isus Hristos, și Dumnezeu, Tatăl nostru, care ne-a iubit și ne-a dat, prin harul Său, o mângâiere veşnică și o bună nădejde, să vă mângâie inimile, și să vă întărească în orice lucru și cuvânt bun! (2 Tesaloniceni 2:16,17)

  Luther Warren și Harry Fenner au fost doi tineri de 14, respectiv 17 ani, nemulțumiți de vremurile în care trăiau, de ceea ce și-ar fi dorit și nu aveau, dar mai ales mânați de dorința de a schimba ceva. Vi se pare că viața voastră se aseamănă cumva cu a lor? Aveți și voi nemulțumirile voastre, gânduri neîmplinite, lucruri visate, dar neatinse? Sigur că da! Cei doi tineri și-au făcut un plan. Dacă nemulțumirea rămânea la acel nivel, nu s-ar fi schimbat nimic. Atunci le-a venit ideea de a produce ei înșiși o schimbare.

  Așadar, s-au gândit la acel grup al vremurilor respective, neimplicat, neglijat și nefolosit, și anume, copiii și tinerii. Au înființat o organizație în care aceștia să fie membri și să se poată implica. Așa a apărut prima organizație adventistă de tineret din biserica adventistă. Ce frumos! Acești tineri au văzut o nevoie și au gândit un plan prin care aceasta să se transforme în acțiune. Care sunt gândurile și frământările tale? Ce te preocupă cel mai mult? Și ei au fost ca tine, dar au transformat într-o lucrare extraordinară neîmplinirea din viața lor. Lasă-te la dispoziția cerului și vei vedea ce minunate sunt acțiunile Lui. Poate frământările din inima ta se vor transforma în idei, planuri de acțiune, lucruri mari și îndrăznețe. Astăzi, așază-te la o discuție cu Tata și vezi ce planuri îți întinde pe brațe! Pentru că El te „întărește în orice lucru și cuvânt bun!”

  P:S. – Poate într-o zi voi citi și despre tine și lucrurile mărețe împlinite.

  Alina Mogheri, Ghid Asistent – Conferința Transilvania de Sud

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Credința autentică

  „... aducându-mi aminte de credința sinceră care este în tine, care a locuit întâi în...

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....

  La umbra Celui atotputernic

  "Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt și se odihnește la umbra Celui atotputernic, zice...

  Publicate astăzi

  Asemănări

  Oamenii nu te pot critica pentru că ești iubitor, bucuros, împăciuitor, răbdător, bun, gata să ajuți, credincios, blând și temperat. Și dacă o fac, nu reușesc decât să arate cât sunt de decăzuți.

  O femeie distinsă

  Ca femei creștine, noi suntem binecuvântate și cinstite de Creatorul, Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Hristos. În Proverbele, capitolul 31, Dumnezeu ne prezintă criteriile Sale, care arată cum prețuiește El contribuția pe care o aducem în familie, biserică și comunitate.

  Acela care este puternic pentru a salva

  Abateți-vă privirea de la puterea celui rău, spre Acela care este puternic pentru a salva până la capăt. De ce credința voastră nu face brazde prin umbră până în locul unde Se află Hristos? El a luat robia roabă și le-a dat daruri oamenilor. El vă va învăța că Satana pretinde fiecare suflet care nu se unește cu Hristos. GÂNDESC MAI DEPARTE Ce anume din viața mea mă împiedică să privesc la Isus într-un mod susținut, consecvent? Ce folosește Diavolul pentru a-mi distrage atenția de la Dumnezeu?

  A kegyelmes meghívás

  „Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket.” (Mt 11:28)Jézus megvilágította a...

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...