Articolul precedentZece porunci
  Articolul următorAz aranyló reggel

  Zâmbetul Cârmaciului

  Și Însuși Domnul nostru Isus Hristos, și Dumnezeu, Tatăl nostru, care ne-a iubit și ne-a dat, prin harul Său, o mângâiere veşnică și o bună nădejde, să vă mângâie inimile, și să vă întărească în orice lucru și cuvânt bun! (2 Tesaloniceni 2:16,17)

  Cei mai mulți oameni sunt speriați de sfârșitul lumii. Multora le este teamă de întâlnirea cu Dumnezeu. Alții se înspăimântă când se gândesc la ce se va întâmpla înainte ca Isus să vină. Urmărind îndeaproape scopul lui perfid, dușmanul nostru de moarte încearcă să ne inducă în eroare și să ne destabilizeze. În contextul celei de-a doua veniri a lui Isus, Pavel, inspirat de Duhul Sfânt ne oferă o asigurare. În mijlocul furtunii declanșate de „omul fărădelegii”, ai toate motivele să rămâi calm. Robert Louis Stevenson, cunoscut poet și autor de jurnale de călătorie, povestește despre un vas surprins în furtună, purtat în derivă spre coasta stâncoasă, în pericolul de a fi sfărâmat împreună cu toți pasagerii. În mijlocul terorii, un om îndrăzneț, încălcând ordinele, se aventurează înspre cabina cârmaciului. Acolo, îl observă pe acesta ținând cârma neclintită și îndreptând nava, centimetru cu centimetru înapoi spre mare. Cârmaciul l-a văzut pe observator și i-a zâmbit. Pasagerul îndrăzneț s-a întors între oamenii îngroziți și le-a zis:

  – Am văzut fața cârmaciului și mi-a zâmbit. Fiți liniștiți, va fi bine!

  În furtuna provocată de „omul fărădelegii” nu ești singur! Cârmaciul te iubește, îți mângâie inima și te întărește în ceea ce faci bine. Condiția este una simplă! În mijlocul frământărilor caută fața lui Isus. Îți va da asigurarea că totul este bine!

  Adrian Dorgo, Director Tineret – Conferința Transilvania de Nord

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Fii bun!

  "Ceea ce face farmecul unui om este bunătatea lui. " Proverbe 19:22Un băiețel de 6...

  Rugaciunea

  ”Rugați-vă neîncetat” 1 Tesaloniceni 5. 17Rugăciunea este ca escaladatul munților. Munții... masivi, impunători, frumoși. În vechime,...

  Supărat pe instructor

  ”Domnul a răspuns: „Bine faci tu de te mânii?” Iona 4:4Fusese o seară ploioasă în...

  Sursa iubirii

  Domnul mi Se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi...

  Publicate astăzi

  Picaj

  Abuzezi de darul lui Dumnezeu de fiecare dată când lași pe oricine altcineva sau orice altceva în afară de Dumnezeu să te controleze.

  Un ucenic al lui Isus

  Matei a luat hotărârea pentru el, dar ce vom face noi când Isus ne atinge inima cu dragostea și mila Sa și spune: „Urmează-Mă”?

  Sfânt al lui Israel

  Conducătorii evrei nu L-au iubit pe Dumnezeu, de aceea s-au despărțit de El și I-au respins toate propunerile de soluționare corectă. Domnul Hristos, Preaiubitul lui Dumnezeu, a venit să revendice drepturile Proprietarului viei, dar gospodarii L-au tratat cu un dispreț evident. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am încercat să înăbuș vocea lui Isus pentru că mustra un anumit păcat preferat din viața mea? Există vreo diferență între mine și mulțimea care striga: „Răstignește-L”?

  A lélek kardja

  „Az idvesség sisakját is fölvegyétek, és a Léleknek kardját, amely az Isten beszéde." Ef 6:17Isten...

  Rugaciunea

  ”Rugați-vă neîncetat” 1 Tesaloniceni 5. 17Rugăciunea este ca escaladatul munților. Munții... masivi, impunători, frumoși. În vechime,...