Articolul precedentÎntâlnirea de zece ani
  Articolul următorKrisztus igazságot szolgáltat

  O mângâiere continuă

  Și Însuși Domnul nostru Isus Hristos, și Dumnezeu, Tatăl nostru, care ne-a iubit și ne-a dat, prin harul Său, o mângâiere veşnică și o bună nădejde, să vă mângâie inimile, și să vă întărească în orice lucru și cuvânt bun! (2 Tesaloniceni 2:16,17)

  Un director al unei școli din Franța a fost complet dezamăgit de unul dintre elevii din școala sa. La sfârșitul anului, a scris despre el: „Este cel mai slab, cel mai dezordonat și cel mai nepromițător elev din școală! După 50 de ani, pe când directorul nu mai era viață, s-a organizat un referendum prin care urma să fie desemnată cea mai influentă personalitate a Franței, din toate timpurile.

  Prin vot popular a fost ales tocmai acest elev slab, dezordonat și nepromițător: numele lui era Louis Pasteur, fondatorul medicinei moderne. In onoarea lui s-a decretat o sărbătoare națională. Fiind bolnav și în vârstă de 73 de ani, Louis Pasteur n-a putut participa la manifestările organizate pentru el la Paris. Cu aceasta ocazie, el a transmis un mesaj, care a fost citit de fiul său: „Viitorul nu aparține cuceritorilor, ci slujitorilor!”

  Nu cei care se pregătesc să cucerească lumea vor domina viitorul, ci aceia care sunt gata sa le slujească semenilor. Louis Pasteur și-a dedicat viața unui singur scop și l-a atins. Tot ceea ce are un scop nobil și ceresc, poartă amprenta lui Dumnezeu. Când iei hotărârea de a spune un cuvânt frumos sau de a fi amabil cu cineva ori pur și simplu să dai o mâna de ajutor celui care are nevoie într-un fel de tine, nu este altceva decât amprenta lui Dumnezeu în acel lucru și în acel moment.

  Chiar dacă uneori perspectiva este nepromițătoare sau tu ești o persoană ce pare a eșua din start, nu te descuraja. Adu-ți aminte de începutul vieții de elev a lui Louis Pasteur. La urma urmei pentru cine contează cu adevărat ceea ce faci? Singurul care va beneficia de ceea ce El vrea să-ți ofere, în final vei fi chiar tu, așa că nu lăsa lucrurile să capete un aspect negativ. Cele care nu îți sunt folositoare, renunță la ele. Dar în cele bune, implică-te pe deplin, pentru că acolo Dumnezeu îți va da succes mai devreme sau mai târziu, uneori chiar și după 50 de ani!

  Daniel Daniluc, Pastor – Conferința Moldova

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....

  La umbra Celui atotputernic

  "Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt și se odihnește la umbra Celui atotputernic, zice...

  Dincolo de drame

  "Voi, negreșit, v-ați gândit să-mi faceți rău: dar Dumnezeu a schimbat răul în bine, ca...

  Publicate astăzi

  Ridică-te și mergi mai departe!

  Nu renunța niciodată la a-L urma pe Hristos pentru că ai căzut. Nu există creștin care să nu se fi împiedicat vreodată. Adevărații creștini sunt cei care se ridică și merg mai departe.

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Împărat al cerului

  Hristos a vorbit cu o putere care i-a zguduit pe oameni ca o furtună puternică. „Este scris: «Casa Mea se va chema o casă de rugăciune», dar voi ați făcut din ea o peșteră de tâlhari.” Glasul Lui a sunat ca o trâmbiță în Templu. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am simțit și eu indignarea sfântă manifestată de Isus în Templu?

  A mennyei örökség

  „Romolhatatlan, szeplőtelen és hervadhatatlan örökségre, amely a mennyekben van fenntartva számunkra.” (1Pt 1:4)Krisztus éppen tanított,...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....