myBible

  Toată Scriptura este însuflată de Dumnezeu și de folos ca să învețe, să mustre, să îndrepte, să dea înțelepciune în neprihănire, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârșit și cu totul destoinic pentru orice lucrare bună. (2 Timotei 3:16,17)

  În anii ’80, președintele de atunci al României, Nicolae Ceaușescu, topea hârtia a mii de Sfinte Scripturi, prefăcând-o în hârtie igienică. După Revoluție, Biblia a fost eliberată și ea, cunoscând o mare victorie, fiind răspândită în toată țara. Astăzi, poate stă cuminte undeva în raft, ascunsă sub un strat fin de praf. Bătălia pentru Scripturi s-a mutat în casa ta! (Din tainele Sfintelor Scripturi, pag. 7. www.tainedinscripturi.ro)

  Știai că ÎMPĂRĂŢIA CERURILOR se mai aseamănă cu o comoară ascunsă într-o ţarină? Omul care o găsește… de bucuria ei, se duce și vinde tot ce are și cumpără ţarina aceea. (Matei 13:44) Țarina reprezintă toată Scriptura, iar comoara ilustrează dragostea lui Dumnezeu pentru tine; atât de mult te iubește, încât a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca tu să crezi în El și să ai viață veșnică. (Ioan 3:16) Tu vrei să-L cunoști mai bine pe Dumnezeu?

  El vrea să-L descoperi prin natura înconjurătoare, prin lecțiile pe care le înveți la școală, la biserică, la Școala de Sabat și la întâlnirile explo. S-a făcut cunoscut prin Fiul Său, în urmă cu 2000 de ani, când a venit pe Pământ și a locuit printre oameni. Și mai mult decât atât, pentru că te iubește, ți-a lăsat o scrisoare, Cuvântul Său, Biblia, toată Scriptura, ea îți va fi de folos, să te înveţe, să te mustre și să te îndrepte la nevoie, și să-ți dea înţelepciune.

  Astăzi, în secolul XXI, ia-ți Biblia din raft, șterge stratul fin de praf de pe ea, deschide-o și caută-L pe ISUS HRISTOS, caută dragostea Lui, minunile și momentele de iertare a păcatelor oamenilor, povestirile și cuvintele de încurajare, viața Lui, și învățăturile, pentru a ști să trăiești cât mai frumos. După ce ai descoperit, nu trebuie să ții doar pentru tine comoara, împarte binecuvântările Bibliei care ți-au adus putere şi speranță și cu prietenii tăi.

  Pentru că ești cu totul destoinic (greacă: exartizo – cu totul potrivit, corespunzător echipat), în bagajul pentru Împărăția Cerurilor, pune Biblia, și faptele bune te vor urma!

  Gherghiță Adrian-Mihăiță, Pastor – Conferința Muntenia

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Dragostea înainte de toate!

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Alege

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Unirea

  De aceea, dați-vă și voi toate silințele ca să uniți cu credința voastră fapta; cu...

  Lucruri din belșug

  Căci, dacă aveți din belșug aceste lucruri în voi, ele nu vă vor lăsa să...

  Publicate astăzi

  A unsprezecea poartă – de Iacint

  La rândul nostru, și noi putem fi o reflexie a luminii care vine de la Dumnezeu spre cei ce trăiesc anonim sau ascunși de rușine ori de teamă. Dacă ei încă nu Îl văd pe Dumnezeu, noi am putea să le arătăm măcar puțin din ceea ce este El pentru viața noastră. Cu un mic efort și cu puțină bunăvoință, am putea să-i punem pe ceilalți în valoare mai mult decât o facem acum sau decât facem pentru noi înșine.

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  De la bocet la bucurie

  Dumnezeu poate şi vrea să ne ia tristeţea, descurajarea şi amărăciunea, ca noi să ne putem bucura de viaţă şi să fim pregătiţi să-L primim cu bucurie. Domnul ne va binecuvânta dacă îi dăm voie.

  Între două lumi

  Tată, ne rugăm pentru tinerii indeciși să se prindă de Tine! Și pe cei plecați departe înapoiază-i casei Tale! PROVOCARE: Gândește-te la o carte care vorbește despre Isus și ofer-o, când ai ocazia, unui tânăr!

  Isten minden cselekedetet megítél

  „Mert minden cselekedetet az Isten ítéletre előhoz, minden titkos dologgal, akár jó, akár gonosz legyen...