Ești unic!

Totul este curat pentru cei curați; dar pentru cei necurați și necredincioși, nimic nu este curat: până și mintea și cugetul le sunt spurcate. (Tit 1:15)

Te-ai întrebat vreodată cum poate Dumnezeu să te iubească atât de mult?

Ți-ar simți El lipsa dacă ai fi pierdut pentru totdeauna? Dacă e înconjurat de milioane și milioane de îngeri și de oameni mântuiți, ar observa El dacă nu ai fi acolo?

Tu ești unic. Nu ești doar un trup din carne și oase. Atunci când genele și cromozomii s-au unit pentru a forma structura biologică unică a ființei tale, Dumnezeu nu a folosit un tipar. Nu există nimeni în univers ca tine. Dacă Dumnezeu te pierde, nu are cu cine să te înlocuiască.

O mamă câți copii poate iubi? Unul, doi, cinci? Cine a pus dragoste în inima mamei? Dumnezeu. Capacitatea Lui de a iubi este infinită.

Totul este curat pentru cei curați – aceste cuvinte se referă la toate aspectele vieții. Fiți curați la inimă și la minte.

Dragostea lui Dumnezeu este infinită. Ea este îndeajuns pentru tine și pentru mine.

Vlad Sas, Master Ghid – Conferința Banat

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video