Articolul precedentCanaanul împărțit la 11
  Articolul următorAz üdvözültek hálája

  Doar Dumnezeu poate!

  Să nu fiți iubitori de bani. Mulțumiți-vă cu ce aveți, căci El însuși a zis: „Nicidecum n-am să te las, cu nici un chip nu te voi părăsi”. (Evrei 13:5)

  Traversam centrul orașului Oradea și puteam să intru în orice magazin, să îmi cumpăr tot ce îmi dorea inima! În sfârșit, banii nu mai erau o problemă în familia mea! Unii oameni ne considerau chiar bogați! Însă, văzând părinți și copii, familii care își petreceau timpul împreună, cu zâmbet și bună-dispoziție, m-au podidit lacrimile. Eu mă îndreptam spre spitalul județean, unde, de o lungă perioadă de timp, mama era internată, cu un diagnostic extrem de grav!

  Niciodată nu m-am simțit mai săracă, mai fără putere și dezorientată, ca atunci! Banii nu ar fi putut să salveze cea mai importantă ființă din viața mea! Nu aveau nicio valoare! Chiar și medicul mi-a spus în față: „Doar Dumnezeu mai poate interveni!” Cât de mult îmi doream să avem mai puține lucruri materiale, dar să fim toți sănătoși! De-aceea, te rog, nu considera banii ca fiind singura bogăție…sunt altele mult mai mari! Nu te descuraja că alți copii au mai mult decât ai tu! Din exterior, și eu păream atât de bine, nu aveam lipsuri, dar ce era în sufletul meu, cu greu aș fi putut spune! Știi ce m-a ajutat? Am stat de vorbă cu Dumnezeu, pe genunchi, în rugăciune! Nu înțelegeam de ce trebuie să sufere mama, dar pe măsură ce mă rugam, am primit atâta pace în suflet!

  Am înțeles că Dumnezeu o iubește pe mama mai mult decât aș putea-o iubi eu vreodată și că El nu ar îngădui ceva peste puterile ei. Da, El nu ne va părăsi! În această dimineață, exprimă-ți recunoștința față de Dumnezeu! Este un mare privilegiu! Și nu pleca de-acasă până nu-i îmbrățișezi pe membrii familiei! Mă simt atât de bogată pentru faptul că mama este bine și sănătoasă! Abia aștept să o îmbrățișez! Cel puțin de două ori!

  Mihaela Zaha, Conducător de Zona – Conferința Banat

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Fii bun!

  "Ceea ce face farmecul unui om este bunătatea lui. " Proverbe 19:22Un băiețel de 6...

  Rugaciunea

  ”Rugați-vă neîncetat” 1 Tesaloniceni 5. 17Rugăciunea este ca escaladatul munților. Munții... masivi, impunători, frumoși. În vechime,...

  Supărat pe instructor

  ”Domnul a răspuns: „Bine faci tu de te mânii?” Iona 4:4Fusese o seară ploioasă în...

  Sursa iubirii

  Domnul mi Se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi...

  Publicate astăzi

  Picaj

  Abuzezi de darul lui Dumnezeu de fiecare dată când lași pe oricine altcineva sau orice altceva în afară de Dumnezeu să te controleze.

  Un ucenic al lui Isus

  Matei a luat hotărârea pentru el, dar ce vom face noi când Isus ne atinge inima cu dragostea și mila Sa și spune: „Urmează-Mă”?

  Sfânt al lui Israel

  Conducătorii evrei nu L-au iubit pe Dumnezeu, de aceea s-au despărțit de El și I-au respins toate propunerile de soluționare corectă. Domnul Hristos, Preaiubitul lui Dumnezeu, a venit să revendice drepturile Proprietarului viei, dar gospodarii L-au tratat cu un dispreț evident. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am încercat să înăbuș vocea lui Isus pentru că mustra un anumit păcat preferat din viața mea? Există vreo diferență între mine și mulțimea care striga: „Răstignește-L”?

  A lélek kardja

  „Az idvesség sisakját is fölvegyétek, és a Léleknek kardját, amely az Isten beszéde." Ef 6:17Isten...

  Rugaciunea

  ”Rugați-vă neîncetat” 1 Tesaloniceni 5. 17Rugăciunea este ca escaladatul munților. Munții... masivi, impunători, frumoși. În vechime,...