Articolul precedent11 septembrie
  Articolul următorMinden kérdésünkre választ kapunk

  Îndrăznește să ceri mai mult!

  Dacă vreunuia dintre voi îi lipsește înțelepciunea, s-o ceară de la Dumnezeu, care dă tuturor cu mână largă și fără mustrare, și ea îi va fi dată. (Iacov 1:5)

  Îți lipsește ceva? Foarte posibil ca răspunsul să fie „da”. Peste tot sunt lipsuri. În orice domeniu, în orice loc, în orice lucru de pe pământ. Foarte multă vreme mi-am dorit o mașină, așadar, după ce am terminat școala de șoferi am început să caut. Și cum netul e plin de mașini de vânzare, dorința mea de a avea o mașină creștea cu fiecare căutare. Și căutam, și căutam, și tot găseam diverse modele, și-mi tot întrebam părinții: „Ne luăm și noi mașină? Hai că am găsit una faină, nici nu-i așa de scumpă, am putea să o luăm.” Dar ei îmi explicau că nu se poate, că resursele nu sunt suficiente și că trebuie să mai așteptăm o perioadă.

  Spuneau să ne rugăm și să așteptăm, iar dacă va fi să avem o mașină, vom avea. Bineînțeles că nu mi-a convenit răspunsul, dar nici nu aveam ce face. Am mai căutat eu mașini, m-am mai rugat, poate-poate reușim ceva. Până când am decis să las lucrurile în mâna lui Dumnezeu. Am hotărât să Îl rog ca dacă El consideră că avem nevoie de o mașină, să lucreze El cum va ști mai bine, ca noi să avem acea mașină. Și m-am oprit din căutat, uneori și uitam să mă rog pentru mașină, aveam altele mai importante pe cap.

  Cred că au trecut cam două luni de când m-am rugat astfel și într-o seară am primit vestea cea mare: vom avea mașină! Nu-mi venea să cred. Venise răspunsul la rugăciune. În plus, nu am primit nicio mustrare din partea lui Dumnezeu. Nu m-a taxat pentru că nu am colaborat cu El de la început, ci m-a lăsat să mă conving singur de beneficiile pe care le am atunci când aleg să depind de El. Fiecare are nevoie de anumite lucruri, iar acel lucru îl poți găsi la Cel care a promis că „orice vom cere de la El”, ne va da. Tu unde cauți lucrurile care îți lipsesc? Experiența mea îmi spune că atunci când îmi lipsește ceva, să caut la Cel ce are totul.

  Spătărelu Denis, Ghid Asistent – Conferința Muntenia

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Credința autentică

  „... aducându-mi aminte de credința sinceră care este în tine, care a locuit întâi în...

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....

  La umbra Celui atotputernic

  "Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt și se odihnește la umbra Celui atotputernic, zice...

  Publicate astăzi

  Asemănări

  Oamenii nu te pot critica pentru că ești iubitor, bucuros, împăciuitor, răbdător, bun, gata să ajuți, credincios, blând și temperat. Și dacă o fac, nu reușesc decât să arate cât sunt de decăzuți.

  O femeie distinsă

  Ca femei creștine, noi suntem binecuvântate și cinstite de Creatorul, Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Hristos. În Proverbele, capitolul 31, Dumnezeu ne prezintă criteriile Sale, care arată cum prețuiește El contribuția pe care o aducem în familie, biserică și comunitate.

  Acela care este puternic pentru a salva

  Abateți-vă privirea de la puterea celui rău, spre Acela care este puternic pentru a salva până la capăt. De ce credința voastră nu face brazde prin umbră până în locul unde Se află Hristos? El a luat robia roabă și le-a dat daruri oamenilor. El vă va învăța că Satana pretinde fiecare suflet care nu se unește cu Hristos. GÂNDESC MAI DEPARTE Ce anume din viața mea mă împiedică să privesc la Isus într-un mod susținut, consecvent? Ce folosește Diavolul pentru a-mi distrage atenția de la Dumnezeu?

  A kegyelmes meghívás

  „Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket.” (Mt 11:28)Jézus megvilágította a...

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...