Mai mult decât o paradă

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire. (1 Ioan 1:9)

  Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie,
  Țara mea de glorii, țara mea de dor…

  În urmă cu un an, Ziua Națională a României a fost mai mult decât anostă. Fără paradă, fără mulțimi de oameni adunate la celebrare…doar steaguri mari și mici arborate pe instituții și pe stâlpi. Nu știu ce semnificație are această zi pentru tine. Îmi amintesc de zilele copilăriei. Așteptam cu înfrigurare parada. O puteam urmări la televizorul alb-negru din vecini. Pentru mine, Ziua Națională era parade. Am crescut și am început să îmi doresc ceva mai mult decât parada! Sărbătoarea zilei ta de naștere, de exemplu, nu comemorează doar momentul nașterii, ci și traseul devenirii tale, al maturizării, al realizărilor. Ce ți-ar plăcea să se întâmple astăzi, mai mult decât celebrarea unirii Transilvaniei cu România?

  Am citit în urmă cu mai mult timp o istorioară cu un băiat de 7 ani, grav bolnav. Visul lui era să-l întâlnească pe președintele Americii – Abraham Lincoln. Văzând dorința arzătoare a fiului, tatăl a trimis un anunț la ziar cu visul fiului său. Erau o familie mai mult decât modestă, așa că nu și-a făcut speranțe. Doar că, într-o dimineață, când președintele răsfoia ziarele în biroul lui, a observat acest anunț. A anulat imediat agenda zilei și, împreună cu alaiul prezidențial s-a îndreptat spre umila casă a băiatului bolnav. Îți dai seama cu ce bucurie a dat mâna băiatul cu președintele Lincoln?

  Fă-ți timp astăzi să visezi departe. Îndrăznește să îți dorești mult! Oferta Președintelui Universului de astăzi e una impresionantă. E gata să te viziteze și să șteargă toate eșecurile, boala și păcatul din viața ta. E o întâlnire reală, nu doar o paradă! Cu toate că sunt român și îmi iubesc patria, propunerea de astăzi a lui Dumnezeu îmi asigură cetățenia Cerului. Reprezintă cerul, nu de paradă, ci cu toată dragostea!

  Adrian Dorgo, Director Tineret – Conferința Transilvania de Nord

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Sursa iubirii

  Domnul mi Se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi...

  Faptul că trăiești, Dumnezeu are un plan cu tine

  „Mai înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale, te cunoșteam, și mai...

  Jurnalul meu de rugăciune

  "Prietenia Domnului este pentru cei ce se tem de El, și legământul făcut cu El...

  Samuel Morris, prieten cu Dumnezeu

  „Împrietenește-te dar cu Dumnezeu și vei avea pace; te vei bucura astfel iarăși de fericire.”...

  Publicate astăzi

  Cum să rămâi în viață

  Ai murit față de păcat - așa că rămâi mort! Ți-ai luat angajamentul de a-L urma pe Dumnezeu - așa că lucrează la acel angajament! Te-ai hotărât să renunți la rău - rămâi hotărât! Ai hotărât să nu intri în ring - atunci nu intra!

  Alegând viața din belșug

  Sper să învățăm să căutăm fața Lui și să ne încredem în cuvântul Său. El ne oferă viață din belșug – doar dacă Îi cerem. El ne iubește cu o iubire veșnică. Mă rog în fiecare zi să alegem viața trăită cu Dumnezeu.

  Luceafăr strălucitor de dimineață

  Este de făcut o mare lucrare și trebuie depuse toate eforturile posibile pentru a-L prezenta pe Hristos ca Salvatorul care iartă păcatele, Hristos, Purtătorul păcatelor, Hristos, Luceafărul strălucitor de dimineață. GÂNDESC MAI DEPARTE Care a fost cea mai recentă ocazie în care Dumnezeu Și-a arătat favoarea față de mine în timp ce încercam să-L prezint pe Hristos cuiva? Cum a fost să știu că Dumnezeu mă folosește pentru a-L prezenta altora pe Luceafărul strălucitor de dimineață?

  A békesség evangéliuma

  „És felsaruzván lábaitokat a békesség evangéliumának készségével... ” (Ef 6:15)A bűn járványa" között élünk, amit...

  Faptul că trăiești, Dumnezeu are un plan cu tine

  „Mai înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale, te cunoșteam, și mai...