Păstrază-te curat

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire. (1 Ioan 1:9)

  Păsărelele cântătoare ne învață cum să ne păstrăm curat, locul în care stăm. Ele nu permit în cuibul lor resturi alimentare ce nu se consumă. Chiar și resturile de la puișori sunt date afară. Dacă cineva din cuib moare, este dat jos, păstrându-și în felul acesta tot timpul cuibul curat. Puii nu știu și nu pot face acest lucru, ci doar adulții. Fac lucrul acesta pentru a feri cuibul de prădătorii ce simt mirosul de stricat.

  Cum este în cuibul tău? Curat? Știi să păstrezi ordinea, să îți faci patul, să duci hainele murdare în mașina de spălat, să aspiri, să ștergi praful și să speli baia? Sau doar tata și mama pot face acest lucru? Dacă te descurci la acest capitol, ești un adevărat explorator. Cum e în sufletul tău, în viața ta?

  Provocarea de astăzi este să îl chemi pe Isus și să îl rogi să facă ordine, să scoată ce e stricat, să te curățe, ca nu cumva Prădătorul să vină și să pună stăpânire pe viața ta. În felul acesta vei fi în siguranță.

  Marin Chirileanu, Master Ghid – Conferința Moldova

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....

  La umbra Celui atotputernic

  "Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt și se odihnește la umbra Celui atotputernic, zice...

  Dincolo de drame

  "Voi, negreșit, v-ați gândit să-mi faceți rău: dar Dumnezeu a schimbat răul în bine, ca...

  Publicate astăzi

  Ridică-te și mergi mai departe!

  Nu renunța niciodată la a-L urma pe Hristos pentru că ai căzut. Nu există creștin care să nu se fi împiedicat vreodată. Adevărații creștini sunt cei care se ridică și merg mai departe.

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Împărat al cerului

  Hristos a vorbit cu o putere care i-a zguduit pe oameni ca o furtună puternică. „Este scris: «Casa Mea se va chema o casă de rugăciune», dar voi ați făcut din ea o peșteră de tâlhari.” Glasul Lui a sunat ca o trâmbiță în Templu. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am simțit și eu indignarea sfântă manifestată de Isus în Templu?

  A mennyei örökség

  „Romolhatatlan, szeplőtelen és hervadhatatlan örökségre, amely a mennyekben van fenntartva számunkra.” (1Pt 1:4)Krisztus éppen tanított,...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....