Iertare

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire. (1 Ioan 1:9)

  Ai mințit vreodată? Sau.. ai făcut ceva rău, urmând ca mai târziu să te simți vinovat? Cuvintele lui Ioan sugerează că şi creștinii sinceri cad in păcat. Aici este vorba despre păcate accidentale, păcate pe care nu voiai să le faci, dar cumva s-au întâmplat. Cel mai important atunci când păcătuiești, este să iți dai seama de greșeala pe care ai făcut-o, să te rogi şi să crezi că Dumnezeu iţi va ierta păcatul. Important mai este şi ca atunci când te rogi, să nu spui „Doamne, iartă-mi păcatele” trebuie să spui păcatului pe nume, spre exemplu.. „Doamne, iartă-mă pentru că am mințit, pentru că am jignit pe cineva, etc” Era odată un om bătrân, in fiecare zi se ducea la biserică si se ruga. Într-o zi pastorul a auzit rugăciunea lui, a stat puțin pe gânduri şi şi-a dat seama că şi zilele trecute a avut aceeași rugăciune. „Doamne, iartă-mă pentru păcatele din tinerețea mea” după ce bătrânul şi-a terminat rugăciunea, pastorul l-a întrebat:

  – De ce mereu rostiți aceeași rugăciune?

  Bătrânul, puțin îngândurat, răspunse:

  -Am păcătuit mult in tinerețea mea, nu știu dacă Dumnezeu vrea să mă ierte.

  Dragii mei, Dumnezeu ne iartă, ne iubește! Nu este necesar să ne rugăm ani de zile pentru un păcat, trebuie doar să credem că dacă ne cerem iertare, El deja ne-a iertat.

  Tu esti copilul Lui Dumnezeu, iar El nu ar putea să stea supărat pe tine. De aceea, roagă-te, poți vorbi cu Dumnezeu in orice moment al zilei, iar El te va călăuzi, să nu păcătuiești cu voie sau făra voie.

  Stîngaciu Ligia, Ghid Asistent – Conferința Muntenia

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....

  La umbra Celui atotputernic

  "Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt și se odihnește la umbra Celui atotputernic, zice...

  Dincolo de drame

  "Voi, negreșit, v-ați gândit să-mi faceți rău: dar Dumnezeu a schimbat răul în bine, ca...

  Publicate astăzi

  Ridică-te și mergi mai departe!

  Nu renunța niciodată la a-L urma pe Hristos pentru că ai căzut. Nu există creștin care să nu se fi împiedicat vreodată. Adevărații creștini sunt cei care se ridică și merg mai departe.

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Împărat al cerului

  Hristos a vorbit cu o putere care i-a zguduit pe oameni ca o furtună puternică. „Este scris: «Casa Mea se va chema o casă de rugăciune», dar voi ați făcut din ea o peșteră de tâlhari.” Glasul Lui a sunat ca o trâmbiță în Templu. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am simțit și eu indignarea sfântă manifestată de Isus în Templu?

  A mennyei örökség

  „Romolhatatlan, szeplőtelen és hervadhatatlan örökségre, amely a mennyekben van fenntartva számunkra.” (1Pt 1:4)Krisztus éppen tanított,...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....