Articolul precedentLa 12 ani, uimea lumea
  Articolul următorNincs többé halál!

  Dispariție miraculoasă

  Și dragostea stă în viețuirea după poruncile Lui. Aceasta este porunca în care trebuie să umblați, după cum ați auzit de la început. (2 Ioan 1:6)

  Vă mai amintiți probabil „poruncile”: să faci patul, să fii respectuos, să faci curățenie, să speli vasele, să faci temele. Wow! Dar, haideți să vă povestesc despre o dispariție miraculoasă. Poveste clasică cu un elev (adică eu), care se joacă cu mingea într-o pauză pe holul școlii, în timp ce fetele evaluează potențialul meu fotbalistic. O mică greșeală și mingea se duce direct într-un geam uriaș care se face țăndări.

  Bănuiți ce s-a întâmplat. Interviu cu diriginta, vizită la direcțiune, invitație la școală pentru mama. Știam ce urmează. Eram pregătit să încasez pedeapsa. Îmi făceam tot felul de scenarii, pentru a evita cât mai mult posibil daunele. Am așteptat smerit să ajungă mama de la școală, bănuind ce va urma. Și atunci, în acea zi, s-a întâmplat acea dispariție miraculoasă. A venit mama acasă, necăjită, dar contrar așteptărilor m-a chemat frumos la ea. Mi-a relatat discuția cu diriginta și mi-a spus cât de rău s-a simțit ascultând despre poznele mele. Mi-a vorbit frumos, m-a certat cu un ton blajin și mi-a spus că are așteptări mai mari de la mine, că vrea să se mândrească cu mine și să nu o fac de rușine. Mai aveam un pic și intram în pământ. Neașteptat, glasul mamei mi-a atins sufletul, am simțit cu adevărat că-i pasă de mine, că mă iubește și că dorește să ajung un om respectat. Nu a urmat nici o pedeapsă, doar m-a rugat să-i promit că o să fiu cuminte. Am înțeles. Mi-au dat lacrimile. Erau lacrimi de recunoștință pentru dragostea ei. Am strâns-o în brațe și i-am promis. Și dintr-o dată, toate „poruncile” ei au DISPĂRUT miraculos. Iertarea și dragostea ei au făcut minunea. De atunci, spălatul vaselor, curățenia, învățatul nu au mai fost o povară.

  Am înțeles că tot ce mă punea mama să fac, era din dragoste pentru mine, că îmi dorea binele. Dragostea pentru mama și mai apoi pentru Dumnezeu, m-a ajutat să înțeleg că viețuirea după principii și ascultarea de porunci, ne oferă o viață trăită în armonie cu noi și cu ceilalți. Iar poruncile Lui…nu sunt grele.

  Adrian Ballai, Master Ghid – Conferința Banat

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Credința autentică

  „... aducându-mi aminte de credința sinceră care este în tine, care a locuit întâi în...

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....

  La umbra Celui atotputernic

  "Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt și se odihnește la umbra Celui atotputernic, zice...

  Publicate astăzi

  Asemănări

  Oamenii nu te pot critica pentru că ești iubitor, bucuros, împăciuitor, răbdător, bun, gata să ajuți, credincios, blând și temperat. Și dacă o fac, nu reușesc decât să arate cât sunt de decăzuți.

  O femeie distinsă

  Ca femei creștine, noi suntem binecuvântate și cinstite de Creatorul, Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Hristos. În Proverbele, capitolul 31, Dumnezeu ne prezintă criteriile Sale, care arată cum prețuiește El contribuția pe care o aducem în familie, biserică și comunitate.

  Acela care este puternic pentru a salva

  Abateți-vă privirea de la puterea celui rău, spre Acela care este puternic pentru a salva până la capăt. De ce credința voastră nu face brazde prin umbră până în locul unde Se află Hristos? El a luat robia roabă și le-a dat daruri oamenilor. El vă va învăța că Satana pretinde fiecare suflet care nu se unește cu Hristos. GÂNDESC MAI DEPARTE Ce anume din viața mea mă împiedică să privesc la Isus într-un mod susținut, consecvent? Ce folosește Diavolul pentru a-mi distrage atenția de la Dumnezeu?

  A kegyelmes meghívás

  „Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket.” (Mt 11:28)Jézus megvilágította a...

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...