O dragoste cum e marea

  Și dragostea stă în viețuirea după poruncile Lui. Aceasta este porunca în care trebuie să umblați, după cum ați auzit de la început. (2 Ioan 1:6)

  Te invit, în această ocazie, să-ți readuci aminte de imnul nr. 91, „ O dragoste cum e marea’’ , și să o cânți pe parcursul acestei zile. Fiecare strofă are o concluzie minunată: „Doar Tu mi-ai dăruit și-s fericit’’.

  Tot ce este în natură ne vorbește despre dragostea lui Isus pentru tine și pentru mine. Însă cum este posibil lucrul acesta, să-L întrebăm chiar pe Prietenul nostru ceresc. „La început era Cuvântul”, ne spune tot ucenicul Ioan, care a înțeles și el această dragoste, fiind numit mai târziu ucenicul iubit de Isus. Așadar, cum mă pot bucura de această dragoste la fel ca marea ? O mică întâmplare ne vorbește despre asta: Într-o emisiune de televiziune, prezentatorul a întrebat o fetiță de 6-7 ani: „Cum arată dragostea?’’

  – Eu arăt dragoste atunci când, în pauză de la școală, îl las pe Ioan să bea apă înaintea mea, de la robinetul de pe hol, în timp ce noi toți ceilalți copii așteptăm la rând.

  – Înseamnă că îți place foarte mult de Ioan, a intervenit prezentatorul. Fetița a zâmbit îndelung, apoi a răspuns:

  – Asta-i dragostea, pentru că nici măcar nu-mi place de el!

  Dragostea nu constă întotdeauna în lucrurile acelea care ne plac, ci în acele lucruri care trebuie făcute corect. Imnul amintit mai sus ne vorbește despre exprimarea dragostei lui Isus, prin apa din pahar pe care o beau și până la apa din ocean. Nu aș putea să spun că am o dragoste directă asupra apei, dar știu că fără ea nu aș putea trăi. Gândește-te astăzi la acele lucruri care merită cu adevărat dragoste. Atenție, uneori răbdare, pentru ca tot ce Isus ne-a dăruit de la început, să fie îndeplinit după voia Sa!

  Daniel Daniluc, Pastor – Conferința Moldova

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Sursa iubirii

  Domnul mi Se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi...

  Faptul că trăiești, Dumnezeu are un plan cu tine

  „Mai înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale, te cunoșteam, și mai...

  Jurnalul meu de rugăciune

  "Prietenia Domnului este pentru cei ce se tem de El, și legământul făcut cu El...

  Samuel Morris, prieten cu Dumnezeu

  „Împrietenește-te dar cu Dumnezeu și vei avea pace; te vei bucura astfel iarăși de fericire.”...

  Publicate astăzi

  Cum să rămâi în viață

  Ai murit față de păcat - așa că rămâi mort! Ți-ai luat angajamentul de a-L urma pe Dumnezeu - așa că lucrează la acel angajament! Te-ai hotărât să renunți la rău - rămâi hotărât! Ai hotărât să nu intri în ring - atunci nu intra!

  Alegând viața din belșug

  Sper să învățăm să căutăm fața Lui și să ne încredem în cuvântul Său. El ne oferă viață din belșug – doar dacă Îi cerem. El ne iubește cu o iubire veșnică. Mă rog în fiecare zi să alegem viața trăită cu Dumnezeu.

  Luceafăr strălucitor de dimineață

  Este de făcut o mare lucrare și trebuie depuse toate eforturile posibile pentru a-L prezenta pe Hristos ca Salvatorul care iartă păcatele, Hristos, Purtătorul păcatelor, Hristos, Luceafărul strălucitor de dimineață. GÂNDESC MAI DEPARTE Care a fost cea mai recentă ocazie în care Dumnezeu Și-a arătat favoarea față de mine în timp ce încercam să-L prezint pe Hristos cuiva? Cum a fost să știu că Dumnezeu mă folosește pentru a-L prezenta altora pe Luceafărul strălucitor de dimineață?

  A békesség evangéliuma

  „És felsaruzván lábaitokat a békesség evangéliumának készségével... ” (Ef 6:15)A bűn járványa" között élünk, amit...

  Faptul că trăiești, Dumnezeu are un plan cu tine

  „Mai înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale, te cunoșteam, și mai...