Articolul precedentDouăsprezece iscoade
  Articolul următorA győzedelmes egyház

  Oglinda lui Dumnezeu

  Prea iubitule, nu urma răul, ci binele. Cine face binele, este din Dumnezeu: cine face răul, n-a văzut pe Dumnezeu. (3 Ioan 1:11)

  L-ai văzut pe Dumnezeu? Odată cu progresul tehnologic oamenii au invadat spațiul. Omul a ajuns pe Lună, caută viață pe alte planete… Unii, ai putea spune, locuiesc acolo sus, printre stele! Și știi care este concluzia tuturor? Nimeni nu L-a văzut pe Dumnezeu pe acolo! Din acest motiv, foarte mulți oameni nu mai cred în existența lui Dumnezeu. Întrebarea din început este foarte complicată în aparență, dar în esență, răspunsul este unul simplu! Am citit istoria unui predicator ambulant care, pentru o vreme s-a oprit într-un parc din Londra, unde le vorbea trecătorilor despre Dumnezeu. Într-o zi un om din mulțime, ce se declara a fi ateu, l-a întrebat:

  – Cum poți vorbi despre Dumnezeu dacă nu L-ai văzut?

  Predicatorul a rămas blocat căutând un răspuns adecvat. Din rumoarea mulțimii curioase, un om simplu dar hotărât a luat cuvântul:

  – Sunt un om simplu și fără carte și nu pot spune că L-am văzut. Dar știu un lucru: eram un bețiv pe cale să-mi pierd familia când l-am auzit pe acest predicator. Soția dorea să mă părăsească, iar copiii erau speriați de mine. De atunci nu mai beau, iar când merg acasă, soția mă sărută și copiii îmi sar în brațe. Nu L-am văzut pe Dumnezeu, dar i-am cunoscut puterea! A fi creștin asumat și devotat astăzi e o nebunie pentru tot mai mulți oameni. Societatea este foarte materialistă – nu crede nimic dacă nu poate atinge sau vedea. Nu este loc să ne plângem, ci să ne punem pe treabă! Dumnezeu există, chiar dacă știința nu L-a găsit în spațiu! El există prin tine și prin mine. Argumentul cel mai puternic pentru Dumnezeu ești tu! Atunci când faci binele și te ferești de rău, Îl oglindești pe Dumnezeu. Ce onoare să fii imaginea lui Dumnezeu în fața oamenilor!

  Adrian Dorgo, Director Tineret – Conferința Transilvania de Nord

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Sursa iubirii

  Domnul mi Se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi...

  Faptul că trăiești, Dumnezeu are un plan cu tine

  „Mai înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale, te cunoșteam, și mai...

  Jurnalul meu de rugăciune

  "Prietenia Domnului este pentru cei ce se tem de El, și legământul făcut cu El...

  Samuel Morris, prieten cu Dumnezeu

  „Împrietenește-te dar cu Dumnezeu și vei avea pace; te vei bucura astfel iarăși de fericire.”...

  Publicate astăzi

  Cum să rămâi în viață

  Ai murit față de păcat - așa că rămâi mort! Ți-ai luat angajamentul de a-L urma pe Dumnezeu - așa că lucrează la acel angajament! Te-ai hotărât să renunți la rău - rămâi hotărât! Ai hotărât să nu intri în ring - atunci nu intra!

  Alegând viața din belșug

  Sper să învățăm să căutăm fața Lui și să ne încredem în cuvântul Său. El ne oferă viață din belșug – doar dacă Îi cerem. El ne iubește cu o iubire veșnică. Mă rog în fiecare zi să alegem viața trăită cu Dumnezeu.

  Luceafăr strălucitor de dimineață

  Este de făcut o mare lucrare și trebuie depuse toate eforturile posibile pentru a-L prezenta pe Hristos ca Salvatorul care iartă păcatele, Hristos, Purtătorul păcatelor, Hristos, Luceafărul strălucitor de dimineață. GÂNDESC MAI DEPARTE Care a fost cea mai recentă ocazie în care Dumnezeu Și-a arătat favoarea față de mine în timp ce încercam să-L prezint pe Hristos cuiva? Cum a fost să știu că Dumnezeu mă folosește pentru a-L prezenta altora pe Luceafărul strălucitor de dimineață?

  A békesség evangéliuma

  „És felsaruzván lábaitokat a békesség evangéliumának készségével... ” (Ef 6:15)A bűn járványa" között élünk, amit...

  Faptul că trăiești, Dumnezeu are un plan cu tine

  „Mai înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale, te cunoșteam, și mai...