Articolul precedentBacalaureat
  Articolul următor„Méltó a Bárány…”

  La ușa inimii

  Iată Eu stau la ușă, și bat. Dacă aude cineva glasul meu și deschide ușa, voi intra la el, voi cina cu el, și el cu Mine. (Apocalipsa 3:20)

  Ai bătut vreodată la ușă, așteptând să intri și nu ți-a deschis nimeni, deși știai că e cineva înăuntru? Cum te-ai simțit să realizezi că nu vrea să-ți deschidă? Probabil că nu ai rezistat prea mult și ai plecat necăjit. Destul de neplăcut și frustrant un astfel de moment. Imaginează-ți că Dumnezeu se simte la fel, bătând la ușa inimii noastre în zadar, pentru că noi o ținem închisă pentru El.

  Totuși, diferența dintre noi și El este aceea că Domnul Hristos S-a aşezat la uşă şi rămâne acolo. El are răbdare divină și nu oboseşte așteptând să deschidem ușa inimii noastre și să ne ofere prezenţa Sa binecuvântată, tuturor celor care Îi deschidem. Un alt aspect important este faptul că uşa la care se face referire aici, este sub controlul omului şi fiecare persoană o poate închide sau deschide după voie. Hristos aşteaptă hotărârea fiecărui om. Aceasta este uşa sufletului omului.

  Cu dragostea Sa, prin Cuvântul Său şi prin providenţa Sa, Hristos bate la uşa sentimentelor noastre; prin înţelepciunea Sa, la uşa minţii noastre; prin stăpânirea Sa, la uşa conştiinţei noastre; prin făgăduinţele Sale, la uşa speranţelor noastre. Dacă Îi vom deschide ușa inimii, El va intra și va sta la masa sufletului nostru. Va fi o cină specială, ca o sărbătoare mare, plină de bucurie. Isus așteaptă răbdător la ușa inimii tale și bate. El nu este ca Diavolul care dă buzna și intră neinvitat în viața noastră. El ne respectă alegerile. El așteaptă… Dar ce se aude? Cred că Isus bate la ușa inimii tale! Te las să mergi să-I deschizi! Îți doresc o cină binecuvântată împreună cu El, la masa sufletului tău!

  Lucian Răcilă, Pastor – Conferința Oltenia

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....

  La umbra Celui atotputernic

  "Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt și se odihnește la umbra Celui atotputernic, zice...

  Dincolo de drame

  "Voi, negreșit, v-ați gândit să-mi faceți rău: dar Dumnezeu a schimbat răul în bine, ca...

  Publicate astăzi

  Ridică-te și mergi mai departe!

  Nu renunța niciodată la a-L urma pe Hristos pentru că ai căzut. Nu există creștin care să nu se fi împiedicat vreodată. Adevărații creștini sunt cei care se ridică și merg mai departe.

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Împărat al cerului

  Hristos a vorbit cu o putere care i-a zguduit pe oameni ca o furtună puternică. „Este scris: «Casa Mea se va chema o casă de rugăciune», dar voi ați făcut din ea o peșteră de tâlhari.” Glasul Lui a sunat ca o trâmbiță în Templu. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am simțit și eu indignarea sfântă manifestată de Isus în Templu?

  A mennyei örökség

  „Romolhatatlan, szeplőtelen és hervadhatatlan örökségre, amely a mennyekben van fenntartva számunkra.” (1Pt 1:4)Krisztus éppen tanított,...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....