Articolul precedentMaximum 12 runde
  Articolul următorAz örökkévalóság iskolája

  Nu lăsa Musafirul la ușă

  Iată Eu stau la ușă, și bat. Dacă aude cineva glasul meu și deschide ușa, voi intra la el, voi cina cu el, și el cu Mine. (Apocalipsa 3:20)

  Un copil a fost întrebat, într-o ocazie, de către un prieten al părinților: „Ce vrei să te faci când vei fi mare?”, iar băiețelul a răspuns: „Când voi fi mare, vreau să mă fac … musafir!” „De ce?” „Pentru că atunci când se anunță musafiri, mama pregătește cele mai bune feluri de mâncare și ne simțim cu toții foarte bine!” Nu întotdeauna putem avea musafiri, dar unul din cele mai plăcute momente în familie este atunci când toți se strâng seara în jurul mesei și nimeni nu se mai grăbește la treburi, la școală, sau la alte întâlniri.

  Este un timp plăcut, de stat la povești, lângă o mâncare bună. Toți sunt acasă! Dar, stai! Mai lipsește cineva? Biblia spune că Domnul Isus „stă la ușă și bate” (Apoc. 3:20). El este Creatorul nostru, Cel care ne poate oferi mântuirea din păcat și dorește să fie prezent mereu în viețile noastre, în casele noastre. Și-ar dori atât de mult să ne poată vizita familia, viața! Totuși, el niciodată nu va intra neinvitat.

  Chiar dacă este Dumnezeu, El nu ne forțează să fim prieteni cu El. Domnul Isus doar ne propune prietenia Lui. Noi suntem aceia care alegem dacă deschidem ușa inimii, sau nu, pentru ca El să poată intra. Domnul Isus dorește să fie prietenul nostru! El nu vine „în inspecție”, ci dorește ca noi să ne putem bucura de darurile Lui, de viața îmbelșugată pe care ne-o oferă, de darurile Lui pe care ni le aduce. Tot ceea ce avem de făcut este să acceptăm prezența Lui în viața noastră, să dorim să stăm alături de El în fiecare zi. Alege să stai în prezența Lui și astăzi! Invită-L în casa ta și în viața ta! Nu îți va părea rău!

  Brașov Teofil, Pastor – Conferința Muntenia

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....

  La umbra Celui atotputernic

  "Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt și se odihnește la umbra Celui atotputernic, zice...

  Dincolo de drame

  "Voi, negreșit, v-ați gândit să-mi faceți rău: dar Dumnezeu a schimbat răul în bine, ca...

  Publicate astăzi

  Ridică-te și mergi mai departe!

  Nu renunța niciodată la a-L urma pe Hristos pentru că ai căzut. Nu există creștin care să nu se fi împiedicat vreodată. Adevărații creștini sunt cei care se ridică și merg mai departe.

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Împărat al cerului

  Hristos a vorbit cu o putere care i-a zguduit pe oameni ca o furtună puternică. „Este scris: «Casa Mea se va chema o casă de rugăciune», dar voi ați făcut din ea o peșteră de tâlhari.” Glasul Lui a sunat ca o trâmbiță în Templu. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am simțit și eu indignarea sfântă manifestată de Isus în Templu?

  A mennyei örökség

  „Romolhatatlan, szeplőtelen és hervadhatatlan örökségre, amely a mennyekben van fenntartva számunkra.” (1Pt 1:4)Krisztus éppen tanított,...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....